Temat: Wystawa 2013 > Poświętne koło Płońska.
W sobotę o godzinie 12 czekam na kolegów z Forum przy bramie głównej koło punktu informacyjnego.
E-516 na części.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Wystawa 2013 > Poświętne koło Płońska.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W sobotę o godzinie 12 czekam na kolegów z Forum przy bramie głównej koło punktu informacyjnego.
Dobra niech będzie o 12.
OK.Punkt 12 zbiórka
Niestety koło południa mam załadunek bydła na ubojnię i niestety nie dojadę ,a bardzo bym chciał .
kurde ja tylko rano będę do 10-11 bo potem muszę zawijać na egzamin...
Ja jak będę to w niedzielę bo jutro w Ostródzie targi rolne.
czyli u mnie na hali
Ja w niedzielę będę . Też koło południa zbiórka ?
Mini spotkanie się odbyło ,dziękuję za przybycie.
Oj tak mini, ale w sumie to frekwencja 100 % trzech się zdeklarowało i tylu się spotkało.
Nie no było fajnie.Oby więcej takich spotkań.
Ja byłem dziś i tak deszcz dolał że normalnie nie szło chodzić ,ale od czego Polacy mają rozum? na szlakach najbardziej błotnistych rozwinęli chodniki z bel....słomianych
wczoraj to c330 bronowali, potem wtwrotką jakiś gruz czy coś przywozili i równali, inni rozkładali palety
Dla Janusza i Kamila po + za spotkanie, i za to że jesteście fajnymi otwartymi chłopakami, no i jesteście pierwszymi kolegami z forum których poznałem osobiście.
Też byłem wczoraj . Znajomy z Agrotechnika miał najlepsze stanowisko. Fajnie wyglądał w spodniach w kant i gumakach , Valtry stały po felgi w błocie ... Parking przypominał "off road " , to mnie bardziej zainteresowało jak wystawa ...
Że też ja nie mogłem przyjechać. Szkoda.
Też byłem wczoraj no i błotko że ho ho... ale nikogo nie poznałem znajomego z forum może za rok..
Najlepiej by było jak by nosił koszulki z logo forum
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Wystawa 2013 > Poświętne koło Płońska.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo