Temat: oddam za darmo
Tak jak w temacie kółka wysiewające nasion grubych kukur, groch itp do siewnika poznaniak, oraz kpl. do rzepaku też do poznaniaka,
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » oddam za darmo
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak jak w temacie kółka wysiewające nasion grubych kukur, groch itp do siewnika poznaniak, oraz kpl. do rzepaku też do poznaniaka,
te rzepaczane w jakim masz stanie?
do poznaniaka nowszego typu kółka na wałek sześciokątny to 25szt do nasion grubych i 13szt do rzepaku, natomiast na wałek z klinem to 25szt do rzepaku. stan taki że mogą jeszcze spokojnie wysiewać.
rzepaczane na wałek sześciokątny zamawiam
Damian wyślij mi namiary do siebie na pw
To ja ustawiam się w kolejce po wałki rzepakowe na klin.tel 500504002.-------Ukłony w stronę zbywającego.
Koledzy w poniedziałek wyśle wam pocztą na podane adresy, pozdrawiam
Dzięki,paczka dotarła.Prześlij na PW nr konta to zwrócę za przsyłkę i halbkę ciepne to se trykniem do komputra.Oczywiście +leci.
Znalazłem rurki od wysokiego ciśnienia do forsza i jak ktoś potrzebuje to oddam za darmo no i mam jeszcze jakieś uszczelki pod kolektor ssący chyba i coś tam jeszcze też do oddania bo mnie już raczej się nie przyda.
Janmir - pisze się
Janmir - pisze się
Nie ma sprawy Adam odnajdę tylko adres do Ciebie i wysyłam a jak coś nie znajdę to się zdzwonimy.
oddam szyby do 300/303 wszystkie wyciagniete z kabiny leza w garazu szkoda mi je potluc
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » oddam za darmo
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo