Temat: 323 138KM
Co powiecie na to
http://www.techagra.com/shwdet_mach.php … 90&p=1
warto się nim zainteresować czy nie ???
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » 323 138KM
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co powiecie na to
http://www.techagra.com/shwdet_mach.php … 90&p=1
warto się nim zainteresować czy nie ???
U mnie się nie otwiera
U mnie też EROR:(
kliknijcie na maszyny i sprzent
następnie wpiszcie zt 323 w wyszukiwarce
No dobra ale o co pytałeś bo tam maszyn fortschritta do cholery?
wpisz zt 323
Facet napisał że to silnik sw400 138KW to daje jakieś 180 KM a z tego co się orientuję to sw 400 ma 100KM a nowe z turbiną chyba 120KM co do tych nowych mogę się mylić. Ale jak ma ten stary SW400 to wolałbym ten ciągnik z oryginalnym silnikiem ponieważ ifoski mniej pali a jest mocniejszy
sorry raz pisze 138KW a raz 138 KM
Wydaje mi się, że chodziło mu o konie mechaniczne, dlatego że w opisie napisał 138 KM
Ale i tak skłamał
ale czy produkowano forszaje w 93 r ja slyszalem ze 91 byly ostatnie
A SW 400 to dobre silniki ???
o ile dobrze kojaze to takie sa w bizonach ale zebym sie nie wyglupil
o ile dobrze kojaze to takie sa w bizonach ale zebym sie nie wyglupil
No i się nie wygłupiłeś są w bizonach
Może i dobre ale ifoskie jak wcześniej napisałem mniej palą i są mocniejsze , a to chyba ważne no chyba że masz 5 ha to wtedy nie jest to tak istotne
a co z tym rocznikiem mam racje czy nie
Może i dobre ale ifoskie jak wcześniej napisałem mniej palą i są mocniejsze , a to chyba ważne no chyba że masz 5 ha to wtedy nie jest to tak istotne
Ja wcale nie twierdze że ifoski silnik jest gorszy ale jeśli ten ma taką moc o jakiej pisze ten facet to w dużym stopniu ułatwiło by mi to prace bo mój 303 ledwie daje sobie rade. Z drugiej strony nie chciałbym kupić tego ciągnika a za rok szukać oryginalnego silnika. Myślałem o innej marce bo u innych ciągników są większe możliwości co do doboru mocy ale wszystko co dobre to drogie, wszystko co tanie to nic nie warte a części do nich też do najtańszych nie należą.
Nie może mieć takiej mocy SW400 ma 100KM poza tym na naszym forum było coś o dorobieniu turbo do forszaja poszukaj
Może facet się nie zna, może też silnik jest z TURBO
Jutro zadzwonię to coś więcej napisze.
z turbem ma chyba 125KM a zresztą zerknij TUTAJ jest opis nowego SW400 tylko pamietaj że stare były słabsze
Ja mam w kombajnie SW400 turbo -130KM ,straszny pijak od południa do 22,00 zbiornik (180 l )nie wystarcza ale nie daje się zadusic nawet przy najcięższej robocie.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » 323 138KM
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo