Odp: sprzedam maszyny rolnicze!!!
My mamy dwie setki. Jedna z POM Augustów 5m, druga z POM Odolanów 8m. Ale na załadowanie tira to na te dwie zmijki potrzebuje ze 2-3 godziny. Łądujemy z przyczep bo tirem pod strychy nie można wjechac.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » sprzedam maszyny rolnicze!!!
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
My mamy dwie setki. Jedna z POM Augustów 5m, druga z POM Odolanów 8m. Ale na załadowanie tira to na te dwie zmijki potrzebuje ze 2-3 godziny. Łądujemy z przyczep bo tirem pod strychy nie można wjechac.
ja mam augustów 140 dł10m rozładunek idzie jak ta lala,dmuchawy moga sie schować.jest podwozie wiec moge ja swobodnie przepychac gdzie chce
Witam,sprzedam rozsiewacz kverneland vicon roto flow rs-m,1,6 tony,wysyp od 10 do 24 metrów 2004 rok i pług b-201/6 w bdb stanie, odkładnie i inne elementy bdb,lemiesze z czubami nowe, to jest pług na akumulatorze
Witam,sprzedam rozsiewacz kverneland vicon roto flow rs-m,1,6 tony,wysyp od 10 do 24 metrów 2004 rok i pług b-201/6 w bdb stanie, odkładnie i inne elementy bdb,lemiesze z czubami nowe, to jest pług na akumulatorze
Prześlij mi te zdjęcia na maila tych maszyn Szczególnie rozsiewacza
Właśnie wystawiłem go na tablice, cena dla kolegów z forum do dużej negocjacji
panowie poszukuje sita fi6,5 lub7mm do512w rozsądnej cenie
Oryginalne jest 6,3. Ja w zeszłym roku kupiłem w Pszennie, od ręki, oryginał, chyba 380 dałem z przesyłką ale warto było. Polska podróba była stówę tańsza.
Sprzedam pług Unia grudziądz 5 skib,rama prosta,nie spawana,dwie nowe słupice,ramie do wałka,rocznik 1999. cena1800
Potrzebuje Większe 6,3 Mam 6,5 A Nawet 7 Jest Mi Potrzebne Do Gryki
Witam,mam na sprzedaż pług B-201/6 w idealnym stanie,z akumulatorem,elementy robocze jak nowe,lemiesze z dłutem,cena 3500
Potrzebny półblok do 512 od strony napędu.
mam taki półblok
cena?
z głowicą i tłokami 300
Rafał...miło Cię widzieć.
A gdzie Ty mnie widziałeś?
kupiłem żmijkę używaną od handlarza sprowadzona z austrii konsgskilde 100. 10m z koszem za 2000 zł. 28 t. na tira w 2g.20min.kierowca nie wierzył pierwszy załadunek więc specjalnie mierzyliśmy czas
Mam do sprzedania rozsiewacz,jak by kogoś interesował,cena do dogadania http://tablica.pl/oferta/rozsiewacz-nawozu-ID3lMzr.html
Witam,mam na sprzedaż dwa silniki jeden 5,5 kw z wózkiem i kołem pasowym,drugi 7,5 kw,oba oczywiście sprawne
Żeby nie zaśmiecac to piszę tutaj. Do sprzedania jest moja koparka zdjęta z MF która stoi już 3 lata nie używana, co do ceny to myślę że musi kosztowac tyle co dobry cyklop.
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » sprzedam maszyny rolnicze!!!
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo