Odp: sprzedam maszyny rolnicze!!!
Mf-a sprzedałeś-tego małego?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » sprzedam maszyny rolnicze!!!
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mf-a sprzedałeś-tego małego?
Nie sprzedałem jeszcze ale też jest do sprzedania.
Sprzedam-
-przyczepa nimiecka 5 ton
-rozsiewacz jednotarczowy Fortschritt
-opryskiwacz Holder 600l
-sieczkarnia Fortschritt
-gruber Lemken
-siewnik Saxonia A205
-przyczepa zbierajaca Pottinger
-Zetor 6911
Masz może jeszcze jakieś żmijki?
no mam ta 8 metrów i 3.7m
A ta 8m da radę ją podzielić kawałkami żeby się na przyczepkę zmieściła? Powiedz jeszcze jaka średnica i jaki silnik i wiela za nią wołasz. Może być spanachana aby chodziła.
http://tablica.pl/oferta/zmijka-do-zboz … 91e9795efb
Połyka 15 ton owsa na godzine spokojnie.
Bendek szukam pilnie ruskiej talerzówki, 3 metrowej w stanie takim żeby od razu w pole jechać
Marian mam taka bedzie do sprzedania ziima zapinac i w pole stan bdb.
w jakim stanie i jaka kasa?? ja jak najszybciej nawet na jutro hehh
Mrinan jest na zdjeciu dzial allegro post 5572 lepszych nie posiadam stan bdb szerokosc 3'20m cena do oddania 6.5 tys. Tlok po regeneracji talerze w bardzo dobrym stanie waga okolo 2 ton oswietlenie i wyjscie na koguta tablice ostrzegawcze kupuje kompaktowa jest do wziecia.
Tel. 501 29 63 10
Sorry za pisownie pisane na tablecie
Jak by kogoś interesowało to mój kolega ma na sprzedaż pług kverneland vario,7 skib pół zawieszany w dobrym stanie,chce za niego 12000.
kosiarke rotacyjna polska 165 cm. na 3 nozyki do grubego remontu albo na czesci cena 800 zł
kosiarke rotacyjna polska 165 cm. na 3 nozyki do grubego remontu albo na czesci cena 800 zł
Za te pieniądze to można kupic taką że prosto na łąkę, ja bym proponował waga x cena złomu czyli 0,70pln.
ja w takim stanie jak Twoja TPS sprzedałem za 250 zł
Kolego za te kase co Laszek pisze to ja chętnie wezmę....
Ty znasz może kogoś z Helenki koło Sochaczewa?
znam kilka osób ale bardziej z widzenia , tani złom u was jest w Sochaczewie gosc za taki jak kosiarka (gruby ) płaci 1 zl
, a zeby za bardzo nie zasmiecac to mam na sprzedarz auto Rover 214 b 96r. srebrny 3 drzwi alu. za 2200. Jak by był ktos zainteresowany to zapraszam lub zamienie na siewnik albo agregat uprawowo siewny z moja dopłatą
A z tych co konie mają?
Ile za kosiarke i jakieś foto.....
Tak ale tylko z widzenia ojciec zna lepiej ja za młody jestem hehe . foto wstawie jutro ale uprzedzam szału nie ma , padniete są wałki w skrzyni poprzedni własciciel reanimował je spawarka ja cos próbowałem tez zrobic ale sie nie udało, i postanowiłem kupic nowa
Za wszystkie zębatki kumpel płacił około 300zł.
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » sprzedam maszyny rolnicze!!!
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo