Odp: Kupię przystawkę do kukurydzy
Tak indentyczna jak węgierska , częsci pasują , tylko nazwę zmienili. Do kompletu jest klepisko , blachy, sita. Cena 18 tys i co zleci jak dla kolegi z forum.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Kupię przystawkę do kukurydzy
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak indentyczna jak węgierska , częsci pasują , tylko nazwę zmienili. Do kompletu jest klepisko , blachy, sita. Cena 18 tys i co zleci jak dla kolegi z forum.
Jak by ktos chcial to mam na sprzedanie przystawke do kukurydzy 5 rzedowa bez docinacza
Za wiela?
23 tys
a tą 4 rzędową jeszcze masz?
4 rzędowa sprzedana co dzwoniłeś ale mam Orosa 4 z docinaczem nożowym z klepiskiem, blachami, sitami . Sprzedaje bo jednak 5 zakładam do forsza, a miała byc pod siebie. A 5 bez cięcia sprzedana
To w takim razie za ile ten OROS 4? Gdzieśkoło Płońska jest też oros 4 więc jak bym tam jechał to do Ciebie też bym zajrzał
Leszek tą w płońsku oglądałem, docinacz robił gościu sam. Był u mnie i chciał kupić inna bo mówił że jego to "wymęczona "
Mam na sprzedanie przystawkę do kukurydzy 5 rzędowea Orosa z docinaczem nożowym. Wiećej info na priv lub 723 714 834
No więc przystawka już na podwórku więc wątek można uznać za zakończony odnośnie mnie
Mam zwalniacz obrotow do sprzedania 512 lub 514
z boku wygląda jak silnik od komarka żebym już mógł zrobić test w polu to bym wiedział czy go już potrzebuje
Piotrek ile chcesz za przekladnie
Chce 1000, bo w Pszennie chca 2200.Z ta przystawka max obroty na mlocarni to ok 600, a jak przelaczysz ten suwak, to zegar juz nie pokazuje, tak wolno sie kreci.
Ok pomyśle daj jakiś numer tel do siebie
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Kupię przystawkę do kukurydzy
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo