Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Wiosenna Wpadka!
ładnie usiadłeś
to ładnie
Kuba, szef kompanii zawsze mawiał " pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł ".
kuba miałeś niezle zabawy a ile ziemi przezuciłes łopata to twoje ale forszaj piekny
a nie lepiej było poprosić sąsiada o wyciągnięcie chyba że nie ma w okolicy dużych maszyn?Jak swojego posadziłem z pługiem na torfach to cztery traktory mnie wyciągneły!
a nie lepiej było poprosić sąsiada o wyciągnięcie chyba że nie ma w okolicy dużych maszyn?Jak swojego posadziłem z pługiem na torfach to cztery traktory mnie wyciągneły!
W okolicy nikt nie ma niczego duzego a kolega zatorem bez napędu prubował to nawet centymetr ciągnik nie drgnół. Dzwoniłem do takiego gościa w oolicy co ma usługi i ma fenda 165 koni ale akurat miał wyjęta pompe z niego i nie mógł podjechać więc szpadel i do przodu.
hehe to szpadel goracy a do tego pługa to co tak mokro(wszedzie) czy tak wolno jezdziłes ze nie poprzewracał skiby?? widac na jednym zdjeciu ze jakos to oranie ci nie wychodziło czy moze duze poplony porosly
bo było tam tak mokro że pług był na 8 cm w ziemi zapuszczony tylko miejscami na tej działce jest takie jakieś 30 arów podmokłego terenu.
No niezle się napracowałeś,mogłeś iść na piwo i poczekać jak wyschnie:beer:
No niezle się napracowałeś,mogłeś iść na piwo i poczekać jak wyschnie:beer:
no ale mialem takiego farta ze jak tylko wyciągnołem ciągniczek i dopiołem pług no i przejechałem jeszcze raz do okoła i odorałem od drogi przyszła taka ulewa i tak *** że sie tam jezioro zrobiło ale nie tylko tam bo i na całym tym zaoranym dołku stoi woda.
no kuba skoro nie było czym wyciągnąć to moje uznanie bo podnosząc ursusa 912 na kapciu na mokrej łące to wszystko wchodziło mi w łąkę!
no kuba skoro nie było czym wyciągnąć to moje uznanie bo podnosząc ursusa 912 na kapciu na mokrej łące to wszystko wchodziło mi w łąkę!
dzięki :beer:
niezła zabawa nie chciał bym tego robić
Kuba , + za pracowitośc , :beer: szacunek
Jest bardzo prosty i sprawdzony sposób na wyjście z takiej sytuacji potrzeba tylko łańcucha i 3 metrowej belki. :hmmm:
Jest bardzo prosty i sprawdzony sposób na wyjście z takiej sytuacji potrzeba tylko łańcucha i 3 metrowej belki. :hmmm:
Przywiązać belke do koła? -> kiedyś ogłądałem taki filmik
do 2 kół
A najlepiej mieć wyciągarkę
i z forsznita kombii zrobic a filmik był rzeczywiście *** tylko czy jakis łancuch by wytrzymal to przywiązanie do kół?
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Wiosenna Wpadka!
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo