Temat: Wersja mobilna
Pytanie do administratora: istnieje możliwość uruchomienia wersji mobilnej forum? Nie wiem jak inni ale ja np często przeglądam forum na telefonie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Wersja mobilna
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pytanie do administratora: istnieje możliwość uruchomienia wersji mobilnej forum? Nie wiem jak inni ale ja np często przeglądam forum na telefonie
Ja tez jestem wlasnie na telefonie i czesto na tablecie. Aplikacja gdyby byla taka to odpalasz i od razu wchodzisz na forum. Chcialem wlasnie dawno o to sie zapytac
Pytanie do administratora: istnieje możliwość uruchomienia wersji mobilnej forum?
Niestety nie :nooo:
Nie wiem jak Wy ale ja nawet będąc za granicą zaglądam na forum mając do dyspozycji tylko tableta bo to biorę ze sobą.
Uzależniłeś się
Ja tez!!! Nie wiem, czy cos z tym robic..........
Jak mam czas to zajrzę a robota to nie i tyle . Jedno jest pewne zaglądam tu dużooo częściej jak na "face buka " .
W tej chwili pisze to z telefonu . Ja korzystam z przegladarki opera mini leb ucweb i jest zupelnie przyzwoicie.
A ja tam wole sobie usiąść na spoko w domu bo tak z telefonu to raczej nie, jakiś taki mały a po drugie człowiek się starzeje i już mu się nie chce pisać SMS -ów a co dopiero śmigać po forum.
Nie ma to jak myszka w ręku
Mi chodziło o coś co skaluje forum do wyświetlacza, zmniejsza/usuwa obrazki. Taka wersja light
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Wersja mobilna
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo