Temat: Brona Bdt 3.2 Ruska
Tak jak w temacie mam do sprzedania Ruską bronę talerzową poniżej link ogłoszenia.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Brona Bdt 3.2 Ruska
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak jak w temacie mam do sprzedania Ruską bronę talerzową poniżej link ogłoszenia.
Pietia a co zrobiłeś ze starymi talerzami?
Wziął do domu do serwisu obiadowego
Pojechały na złom były już w opłakanym stanie
Myślałem że może do głębosza sobie bym odkupił.
Cena jak u handlarza , bez znajomości reali polskiego chłopa
Piotrze dobry towar niestety kosztuje a za 4 koła jej nie oddam sprzęt w pełni sprawny przesmarować łożyska i w pole od roku nie była używana z wyjatkiem talerzowania 40 arów pola jeszcze stoi u znajomego od zeszłego roku nie było kiedy jej ściągnąc a cena zawsze jest do rozsądnej negocjacji.
Od pewnego czasu szukam talerzówki , ceny kosmiczne , no i nie sprzedają się ciągle te same w ogłoszeniach. Ale cierpliwość popłaca znalazłem identyczną za 3500 może troszkę mniej farby na niej ale różnica w cenie kolosalna. Jak komuś zależy na sprzedaży to zejdzie z ceny a jak nie to za parę lat sprzeda po 2zł/kg
... albo i ktoś się znajdzie kto kupi... Jak narazie tylko konne maszyny poszły w kontener a z maszyn od traktorów tylko phx poszedł częściowo na złom i częściowo na części sprzedany. Jakoś nie mam serca sprawnych na złom ciąć
moze jest zajechana
Piotrze to wolny kraj i każdy ma prawo wyboru ja kiedyś też tak myślałem, że tanio kupić dobrze kupić jak są talerze zajechane policz sobie trzydzieści kilka sztuk razy??? to wychodzi ile.
Po 2zł/kg to masz 4 tys. za tyle to nawet szkoda na telefon do mnie tracić miałem wiosna kupca sam przyjechał i kład na stół 6,5 tys. nie sprzedałem brakło kasy na coś nowszego tak jak mówisz ceny są kosmiczne. Oglądałem w zeszłym tygodniu agregat Agro-Toma za moją konfigurację zaśpiewał mi 32 tys. szaleństwo gdyby to jeszcze pracowało na 100 h zarobiłoby na siebie oglądałem też w Kaliszu agregat Goliat z EXPOMU szkoda, że występuje bez hydropaku, bo pewnie bym się na niego skusił.
Chodzi o to że sami sobie windujemy ceny
A ja sobie zrobiłem z leśnej,była na złomie i pomyślałem że można coś z tego zrobić i zrobiłem zawieszaną 3m i waży ponad tonę.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Brona Bdt 3.2 Ruska
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo