61

Odp: Ostatnio coś za dużo nas w mediach...

Krzysiek Henio mączkę robi cały czas. Jak wprowadzili zakaz w zywieniu w uni to robili z tego polepszacz glebowy, stosowany regularnie co roku dawał efekty ale od dwóch lat wysyłają mączkę znowu w celach żywieniowych do Chin bo tam nie ma zakazu. Jak można było ją sprzedawać w Polsce to był to największy biznes w firmie

E 516 na części
Telefon 695 076 269

62

Henio odbiera odpady z ubojni do której sprzedaję tuczniki, chyba to już będzie ze 2 lata jak całkiem nowy samochód Henia wpadł do szamba na terenie tej ubojni. Henio przyjechał osobiście bo był w tym czasie w Warszawie, nic sobie z tego nie robił, tylko się śmiał że nowy samochód tak się wp.....ł w gówno.

63

No gościu i kilka jego pokoleń są ustawieni na długie lata. Od dwóch lat systematycznie lata sobie żółciutkim śmigłowcem nad swoimi posiadłosciami. To dobry sposób u niego na wypłaszanie dzików z kukurydzy bo jak dych nisko leci to tylko kukurydza trzeszczy od dzików smile Zanim ojciec przepisał na mnie część gospodarstwa to robiłem u niego w zakładzie rolnym PPR Agrifarm

E 516 na części
Telefon 695 076 269

64

U nas w Słowenkowie ma też zakład chyba świnie tez czasami ciagnie jaj sie jedzie a helikopter widziałem jak latał nad kombajnem myślałem ze to ratowniczy że cos sie stało  a to henio sprawdzam jak kukurydza sypie

65 Ostatnio edytowany przez Laszek (2013-11-02 08:55:57)

W Słowenkowie to jest właśnie ferma świń, taką *** wieże ciśnień tam mają. Tam to rządzi Cyganek. Czasami widać tam na polach przegubowego John Deera?

E 516 na części
Telefon 695 076 269

66

Chłopoki to o nas:
http://arura.pl/traktory/traktor-fortsc … na-latanie

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

67

Ale nas podsumował "panuje bałagan"

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

68

Chyba Wojtasa nie widział w akcji.

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile

69

A jak mu zwruciłem uwagę że tam jest  silnik ifa nie deutz to poprawił a mój wpis usunął .

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

70

Ten bałagan to licho wyszło ale że rozpi...... w kraju to nie wspomniał.

71

jestem ciekaw czy teraz sie ujawni kto tak o nas mówi. przecież to jeden z nas

Rolnik z powołania:-)

72

Ktoś się chwalił tym pługiem na filmach na youtubie, ten co na zdjęciach jest na stronie z wywiadem. Ciekawe tylko czy to jego ciągnik.

73

Pewnie się nie ujawni bo będzie się bał po naszych niebach latać big_smile