21

Odp: 512 sprzedam

Kup 2 wiadra farby.......
To może go sprzedasz za tą kasę.
Ludzie mimo wszystko kupują oczami, to co im opowiadasz co zrobiłeś i co wymieniłeś nie wiele da jak będzie taka rdza....
Trzeba było go prysnąć przed żniwami potem trochę przetrzeć w polu i by lżej go było sprzedać.

22

Nie będzie lekko, bo wiem gdzie stoją dwie dwunastki, jedna za dychę a druga za 12. Obie w bardzo dobrym stanie z tym, że ta za dychę nie ma rozdrabniacza słomy. Jak spoglądam na swoją to niezależnie po co sięgam pierwszy w rece wpada palnik big_smile

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

23 Ostatnio edytowany przez Grzegorz89 (2013-10-25 09:03:13)

Powiedz Marek a jak u Ciebie wyglądałaby sprawa z transportem? Jak za 12 z sieczkarnią to za 15 dałoby radę do mnie dowlec te graty? Bo muszę bizona opchnąć i chciałem drugą 512.
A Błażej ja kupiłbym od Ciebie, tylko żebym miał w tych pieniądzach w domu, a transport tyle kilometrów naleci sporo. I bez 2 wiader farby smile

24 Ostatnio edytowany przez blazej1694 (2013-10-25 19:34:31)

Hehe już chyba nie ma z czego nawet obniżyć .
Już dawno jest pomalowana . Mogła by stać tylko zajmuje mi miejsce .

http://zapodaj.net/de590d4869fa4.jpg.html

25

Wiesz ale ja już nie targowałbym się big_smile

26 Ostatnio edytowany przez blazej1694 (2013-10-25 19:52:14)

Najwyżej go potnę na żyletki . Jak złom pójdzie do góry. wink

27

Sprzedaj koledze dobrze daje Ci za ta dwunastke... wink

Posiadam części do sieczkarni, kombajnów i traktorów Fortschritt, silników IFA 6 i 4- cyl. Kom- 505857445
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=1726

28

Za 15 to z pełnym bakiem bym ją oddał flaszke postawił i kartke na święta wysłał temu kto ją kupi wink

mdw

29

Grzegorz89 napisał/a:

Powiedz Marek a jak u Ciebie wyglądałaby sprawa z transportem? Jak za 12 z sieczkarnią to za 15 dałoby radę do mnie dowlec te graty? Bo muszę bizona opchnąć i chciałem drugą 512.
A Błażej ja kupiłbym od Ciebie, tylko żebym miał w tych pieniądzach w domu, a transport tyle kilometrów naleci sporo. I bez 2 wiader farby smile

Za 3 tysie to nafta w kocioł i wio przed siebie 30 godzin i w domu i jeszcze połowa z tego Ci zostanie, a tak na poważnie to różnice w cenie tych klamotów determinuje odległość od miedzy czeskiej czy niemieckiej. osobiście widziałem kilkadziesiąt lepszych niż kolegi Błażeja pociętych na W30, bo huta płaciła lepiej niż rolnicy.
Ps: Z moich wieloletnich obserwacji wyciągnąłem wniosek, że : farba nie młóci big_smile

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej

30

Z moich kilkuletnich też dochodzę to takiego samego wniosku big_smile Marek Mówisz żeby na kołach targać ale na tyle drogi pasuje żeby jakiś wózek i świetliny były. Jestem wariat ale prawie 500 kilometrów na kołach... Jak opchnę warmiankę56 to będę czekał na jakieś wieści od Ciebie może będzie jakiś później, to będę bardziej zdeterminowany. Wszystkiego od razu huta nie zobaczy póki Ty Marku czuwasz big_smile

31

No i zdrowe oponki przy wózku muszą być. Ja jak przyprowadzałem 514 to jak przez chwile brat z tyłu jechał samochodem to widział jak wózek podskakuje na pełnej prędkości. Jak dojechałem tylko na podwórko to opona już pękła. Tak więc urozmaicenie może cię czekać ale wiadomo zawsze wyjdzie taniej

E 516 na części
Telefon 695 076 269

32

kurde kumpel przyjechał z Węgier na kołach claasem  a ty marudzisz o 500km ...

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

33

Konkretny szogun za kierownice , miód na tłoki i do domu , parę kombajnów już kolegom prowadziłem najdalej 300km , nie było żle jakby co mogę Ci przyprowadzić.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

34

Mi bizona w maju 1995r przyciągnął starem z Kołbacza koło Szczecina, gość który mówił że mój to już ponad setny. Bizon 8 tyś przyciągnięcie 1,1 tyś dopirniczał miejscami 60 km/h parę razy zrobiło mi się ciepło.
Tanio to nie wyszło bo po dniu koszenia strzeliła opona prawie nówka po zdemontowaniu okazało się że jest w środku całkowicie odparzona druga była łysa i chodziła jeszcze wiele lat.

35

Marku a nie widziałeś gdzieś jakiś 514 w przyzwoitym stanie i za rozsądną cene ????

MAREKPE napisał/a:

Nie będzie lekko, bo wiem gdzie stoją dwie dwunastki, jedna za dychę a druga za 12. Obie w bardzo dobrym stanie z tym, że ta za dychę nie ma rozdrabniacza słomy. Jak spoglądam na swoją to niezależnie po co sięgam pierwszy w rece wpada palnik big_smile

36

Do jakiej kasy ta 514 cie interesuje?

Posiadam części do sieczkarni, kombajnów i traktorów Fortschritt, silników IFA 6 i 4- cyl. Kom- 505857445

37

Bardzo skromne tylko 25 tyś :red:

38

boberek666 napisał/a:

Marku a nie widziałeś gdzieś jakiś 514 w przyzwoitym stanie i za rozsądną cene ????

MAREKPE napisał/a:

Dawno nigdzie się nie włóczyłem ale ta z Bystrzycy co jest na tablicy stoi kilkanaście kilometrów ode mnie i jakbyś był nią zainteresowany to zapraszam.

39

na pewno się wybiorę tylko zostało jeszcze parę rzeczy do zrobienia w obejściu....... dziś walczyłem z wysłodkami.....

40

Mam coś taniego na oku jak bede miał jakies foto czy cuś to wrzuce na forum....