21

Odp: jakie prezenty dla rodziny i przyjaciół.

Mamie dałem nowy mikser, tata akumulator do reni ,starsza córka dostała własne konto w banku z kartą płatniczą i do tego zlecenie stałe z mojego konta a młodsza córa rolki i komplet ochraniaczy natomiast żona dostała .....to co pragnie najbardziej czyli mnie wink mi wystarcza że mam taką rodzinę i to jest najlepszy prezent .

22

No i o to chodzi w tym wszystkim a prezenty nie są najważniejsze smile

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

23

Córce dałem "Wielki Projekt" Stephena Hawkinga a dostałem "Lepiej palić fajkę niż czarownice" ks Adama Bonieckiego i kolejną już fajkę.

24

Ja dziewczynie dałem bardzo fajną bieliznę i naszyjnik big_smile a ona mi paczkę cygar i dobry dosyć drogi zegarek na rękę wink

25

my  tacie daliśmy  wiertarkę Bosch  z prawdziwego zdarzenia   by się wkoncu  przestał denerwowac na chińskie wynalazki ...  a mamie  mikrofalówke  bo stara  umierałą .... w sumie prezenty  dla rodziców ale   każdy zadowolony

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

26

jakieś pomysły na święta?

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

27

Tak ,razem z zoną dostaliśmy córeczkę a starsze córki dostały dobudowany dom a tym samym nowe pokoje .A na święta może mikołaj przyniesie mi paszowóz ?

28

koseś napisał/a:

Tak ,razem z zoną dostaliśmy córeczkę a starsze córki dostały dobudowany dom a tym samym nowe pokoje .A na święta może mikołaj przyniesie mi paszowóz ?

Fajnego masz Mikołaja z bardzo dużym workiem .Do Mikołaja tuż, tuż a do świąt daleko .Decyzje szybkie są najlepsze lecz czasami kosztowne.ps. Koseś mażesz powiedzieć swojemu Mikołajowi  żeby z tego worka dla mnie jakiś  ciągnik wyczarował przy wyjmowaniu twojego paszo wozu  .Bo mój nie ma takich silnych reniferów żeby go przywiozły z Laponii.

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

29

Ja myśle że mikołaj koseśiowi przyniesie materiał na paszowóz, a reszte koseś sam wysmyczy.... :-)

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

30

... ale z Białorusi bliżej smile

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”

31

Ja na święta też chce córką dać nowe pokoje a żonie kuchnie ( pustą )  i sobie salon, ale dziś wyliczyłem ze budżet może tego nie wytrzymać. Brakuje 10 tyś na wykończenie.
A chciało by się coś jeszcze na podwórko kupić. Więc koseś szepnij słowo swojemu ....

32

A mi wystarczy jak bym do świat miał pozwolenie na budowe.

mdw

33 Ostatnio edytowany przez koseś (2013-11-18 07:49:03)

Chłopaki tylko mój mikołaj już mi wyszarpnął  na dobudowę pomad 100tyś z kieszeni czyli on taki święty to nie jest wink Bamreras pewnie i bym zrobił ale mało czasu wolnego do wiosny mam a chcę zrobić robota do zadawania paszy  TRM na jednej z obór zrobić bo mi się tam paszowóz nie zmieści .

34

A to dziad!!

35

Nasz Mikołaj w drodze wiezie e517 MDW nawet się postarał big_smile myślę że jutro dotrze.

Znawców Fortschritta wielu na forum fachowców na lekarstwo ...

36

A 514 już niedobry? Czy tero na dwa ruszasz?

E 516 na części
Telefon 695 076 269

37

Dobry tylko większy był potrzebny jeszcze do żniw będą 2 a potem idzie na sprzedaż 514 dość dużo usług jest także trzeba było zmienić.

Znawców Fortschritta wielu na forum fachowców na lekarstwo ...

38

fajnie by było jak bymój mikołaj z agencij przyniósł umowe na nowy ciągnik

Świat należy do młodzieży Stary robi Młody leży

39

ehh hojny mikołaj big_smile

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

40

przyniesie, minister podpisał właśnie przesuniecie kasy więc na parę setek ludzi po za listą starczy.