Odp: jakie prezenty dla rodziny i przyjaciół.
Warto wierzyć w mikołaja, ja w ubiegłym roku dostałem pod choinkę nowy ciągnik, dokładnie 23.12
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » jakie prezenty dla rodziny i przyjaciół.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Warto wierzyć w mikołaja, ja w ubiegłym roku dostałem pod choinkę nowy ciągnik, dokładnie 23.12
Mam świąteczny prezent dla kolegów z forum.Na nasze części do ciągników i maszyn ,zabawki brudera i siku oraz wielu innych towarów ,specjalny rabat wystarczy powiedzieć że jesteście z naszego forum pozdrawiam .TEL.600990389,600293962,ASPOL
A mnie by mikuś zrobił prezent jak by dał klienta na 2680 bo bym sobie kupił następny złom a i zostało by coś dla żony i dzieci z tego.
A ja sobie wlasnie kupilem tablets 10 Cali klocek 2 x1,2 GH klawiatu I pokrowiec poprostu mini laptop wlasnie z niego pisze ale nic ma wszystkich polskich znakow musze to dopracowac
jak brat pisał wyżej dojechał kombajn 517 1991 rok,heder 5.8 metra, czujnik straty ziarna ,prędkośc czasomierz i hektaromiez w jednym kompie zawieszanym taki z cyferkami ,sieczkarnia oryginał, stół do rzepaku oryginał na szybkozłączki z kosa boczna na wałku przekaźnika mocy i napędem szumacher. pozdrawiam
No to jakies foty? A ile mikolaj musial zapłacić za niego?
Gratulacje!!
Musicie albo opić abo poświęcić
Mikołaj dał 17500 także myślę że nie drogo podsiewacz do wymiany jest tylko i przegląd tym bardziej się opłacało że kombajn od nowości wody nie widział tylko płyn chłodniczy ciekawy jest stół do rzepaku który był przez właściciela w Polsce nieużywany tu na dołączonej fotce firma z przekładnią szumachera prawdopodobnie claas
I zdjęcie na lawecie dodatkowe zdjęcia na wiosnę bo dziś otrzymał nowy płyn i został nakryty
cieszy oczy! teraz trzeba zainwestować w przyczepy
Cena więcej niż dobra. Gratulacje zakupu.
Chciałbym, żeby było mnie stać na takie prezenty
jak go załadowaliście na tą naczepę?
Fenol to jest naczepa najazdowa tzw rozkładana odstawia się przód i wstawia sprzęt do przetransportowania
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » jakie prezenty dla rodziny i przyjaciół.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo