21

Odp: Transport maszyn

mam namiar na gościa który przywoził mi mojego 323 to strazak który dorabia po słuzbie wozi tylko ciagniki jest tani. Można zalukać na strony firm transportowych niektórzy jadą w jedną strone pusto i mogą zabrać.

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

22

Krzychu a skąd dokładnie jest ten forszaj???

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

23 Ostatnio edytowany przez rmalis (2012-05-19 15:08:43)

nie wiem gdzie to wstawić ale ciekawe rozwiązanie  http://tablica.pl/oferta/siewnik-zbozow … 5dc8;r:;s:

24

mam do przewozu przyczepe d-83 2,45 na 6,20 nie wiecie jak to przewiesc i tanio moze ma ktoś doświadczenia jakieś

25

za ciągnik i jazda

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

26

Ja taką przyciągnąłem ciągnikiem , ale była zarejestrowana i ubezpieczona.

27

chopaki za daleko 250 km w jedną strone tak około to sie nie opłaca i szkoda czasu i traktora

28

wejdz na allegro w maszynach rolniczych masz transport za 2,5 zł/km ile ona waży albo szukaj tira z tranzytu

29

Jakiegoś znajomego z auto lawetą poszukaj

mdw

30

z której części polski kupiłeś tą przyczepę jeżeli dolnyśląsk to pomoge

31 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2013-12-02 23:42:35)

Laweta by musiała być na 2 samochody . przyczepa waży 3800. Musiałbyś sprawdzić czy zmiesci się na lawetę po odkręceniu kół, na bębnach. Ja tak wiozłem.
Jak ma papiery to poszukaj kogos kto bedzie jechał solówką z możliwością zaczepienia przyczepy.....

32

busa z lawetą, dmc lawety 3500, ciężki bus, pare rzeczy odkręcić z przyczepy i na busa i jedziesz legalnie:)
aha, laweta na obrotnicy , autem nie buja:)

33

Ja sztywna to 3800 a ja mam taką na wywrotkę przerobioną to 5200kg. Ja jechałbym ciągnikiem wcale tak długo nie zeszłoby jak się zdaje. Jechałem ostatnio jakieś 60km po zadupiach lekko ponad 2 godziny i powiem że szybko poszło. A ciągniki nie spali za 2.5 za km. Co robić w długie zimowe wieczory. wink

34

jest taki portal http://www.oferteo.pl/ , tam składasz zapytanie i czekasz na oferty.

35

788-453-293 gość ok jak szukałem transportu to brał 2,30 do 2,60 zł zależy ile km. Jest co prawda z lubuskiego ale do dolnośląskiego to mamy 30 km a mieszkam na dole woj.

36

Jak dla kolegi z forum to mogę Ci ja przewieść za 2 zł km

37

master a tak jak kupie pług 4 około 2 tony i wsadził bym go na przyczepe i do tego beczkowóz czeski 8300 litrów też 3800 około dał byś rade razem
wszystko dolnośląskie

38

Jak pomyślimy jak to rozmieścić to powinno dać radę.Jak by co to nr  605 847 920

39

master to przyczepe moze da sie przeciągnąć jade obejzeć po świetach

40

master z powiatu świdnickiego go konina za ile da rade przewieść
przyczepe d-83
długa 6,4 szeroka 2,45 wysoka 2,20