Odp: GG FORUMOWE
Panowie miałby ktoś na zbyciu koło pasowe n wałem fi38mm na dwa paski 17tki o średnicy koło 20cm? Kupiłbym pilnie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 77 78 79 80 81 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie miałby ktoś na zbyciu koło pasowe n wałem fi38mm na dwa paski 17tki o średnicy koło 20cm? Kupiłbym pilnie.
Piździ i śnieg prószy. Jednej fazy już nie ma. Co jakiś czas trza wyjść i budowle pooglądać ....
Co do koła to spojrzę jutro.
No to idę śruty namielić na zapas dla świnek.
u nas zaczeło nieżle wiać a nad ranem ma być najciekawiej
Umnie juz tunel foliowy rozj....o.Ato dopiero poczatek i juz 700setek w plecy
Umnie juz tunel foliowy rozj....o.Ato dopiero poczatek i juz 700setek w plecy
U nas najgorzej będzie dopiero jutro między 10-16 a dziś do 80km/h czyli tragedii nie będzie.
Nieno 80km/h to prawie zefirek super.Czuje sie pocieszony.
U mnie też gwizda coraz lepiej , przed chwilą wygasiłem suszarnie bo jakby światła brakło to nie będę po nocy wywalał z pieca . Kurczę mam jeszcze jeden zasyp na przyczepach myślałem że jutro zakończe suszenie ale chyba się nie uda.
krzychu to u ciebie lepiej wieje? ja aż tak nie odczuwam tego wiatru i miejmy nadzieje że gorzej nie będzie. Snieg z deszczem lekko daje od jakiejś 19....
Na razie tragedii nie ma bywało gorzej. Ale jak dzwoniłem do energetyki to automat mówił co już jest zgłoszone troche tego było. Jak na razie ta wichura od innych nie różni sie niczym. Dachy na miejscu. Najgorzej bo na domu mam puki co papę no i ta mnie martwi zgrzewalna bez żadnych listew na płycie osb.
No i trochę mocniej zaczęło wiać, porywy może tak do 100-120, mam nadzieje że długo to się nie utrzyma bo mi świnki zamarzną....
Ksawery zaczyna szaleć liczę się z tym że w każdej chwili prąd może zniknąć, bo u nas tak jest przy każdym większym wietrze.
No i trochę mocniej zaczęło wiać, porywy może tak do 100-120, mam nadzieje że długo to się nie utrzyma bo mi świnki zamarzną....
Bamreras to gdzie Ty świnki trzymasz ?
Jak tam Panowie straty bo u mnie na razie żadne ale najmocniej ma byc dopiero między 10 a 16 no i już powoli zaczyna sobie poczynac.
kur...de nie zdążyłem z lekkim stropem w stodole i troszkę im tam piz....ga. do tego w drzwiach deski rozeschły i szparki się porobiły. muszę jakiś paździeż przybić.
W ostatnich dniach u dwóch kolegów grypa przez chlewnię przeszła, u mnie na razie spokój.
No i musiałem obudzic MF-a bo stał pod drzewami a zaczęło mocno wiac, jak na razie bez strat.
To jeszcze go masz?MYSLAŁEM ZE JUZ U ZYDA
To jeszcze go masz?MYSLAŁEM ZE JUZ U ZYDA
Jeszcze go mam znaczy tego 2680 a i tego 203 też z tym że 2680 przestawiony i zasypia jak misiu no chyba że się klient trafi co będzie chciał maszynę do roboty a nie żeby powydziwiac to sprzedam a 203 teraz lata z koparką no i jest do bieżących potrzeb używany ale jak by co to oba są do sprzedania.
Szkód na razie nie ma i oby tak pozostało.
Chyba twój http://tablica.pl/oferta/massey-ferguso … 46bbca8d9e
Strony Poprzednia 1 … 77 78 79 80 81 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo