41 Ostatnio edytowany przez Laszek (2013-12-30 23:09:51)

Odp: Od dzisiaj nie piję nie palę

Ja jutro z teściem na imprezę sylwestrową mamy przygotowane 1,5l Żubrówki Białej  big_smile no i coś tam jeszcze na drogę powrotną w samochodzie... Ale później abstynencja lol

E 516 na części
Telefon 695 076 269

42

Ja od wczoraj nie pije...
Jutro zacznę...

43

Kurcze, a gdyby tak w kalendarzu zapisywać, ile i kiedy się wypiło, żeby wiedzieć czy jest się lepszym czy gorszym od statystycznego Polaka :hmmm:

44

To by trzeba wiedzieć ile się wypiło. Jak jeseś u siebie to policzysz flaszki a pójdziesz gdzieś kolejek się nie doliczysz a flasze zresztą też.....
Chyba że Ci żonka dokladnie wyliczy.... smile

45

Androl jest na to prosty sposób ! to co masz w kieliszku nie wypijasz tylko zlewasz do butelki ,jak się zapełni to do bańki 5l. ,jeśli ona się zapełni to do beczki 200l. a jak się ona zapełni ......i tak na koniec roku  będziesz wiedział ile wódki cię ominęło wink

46

Tata zbierał kapsle  po browarze przez rok które sie wypiło z gośćmi i z synkami nie do wiary 1485 plus minus jeszcze chyba pod patologie to nie podchodzi

47

Koseś chyba nie namawiasz mnie do abstynęncji ? ja piję kulturalnie  wink

http://www.youtube.com/watch?v=suo_18D-RkM

48

http://www.youtube.com/watch?v=LnT0jSECiXA
Wódka duszkiem taaak! big_smile

49

człowiek nie wielbłąd i pić musi

50

http://www.youtube.com/watch?v=TON5a30YpPg
Można i tak

E 516 na części
Telefon 695 076 269

51

Wstyd się przyznać ale od 4 lat jestem 100% apstynętem

52

Tobie wstyd ?! co ja mam powiedzieć 19lat picia tylko wody .

53

Ja rocznie wypijam z 5 litrów piwa i może liter wódki , jak z tym walczyć?

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

54

pawelg a chcesz z tym walczyć?

55

Nie piję nałogowo nawet w gości często nie piję, ale jak mam ochotę i smaka to ze znajomymi lubię wypić flaszeczkę czy piwko. Podziwiam Was Tomasze, ale zadam pytanie jak żyć? big_smile

56

Normalnie, a co alkohol jest aż tak do życia potrzebny??  Jak się było młodym i niepełnoletnim to się uważało że picie jest *** i że jest się dojrzałym bo się pije. A teraz to nie widać nic w tym dobrego, więcej złych skutków niż tych dobrych.

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

57

A czy szybka jazda samochodem też ma same złe skutki? Jak się z głową coś robi, to można praktycznie te złe skutki wyeliminować. Wszystko jest dla ludzi.

58 Ostatnio edytowany przez sawek.1990 (2013-12-31 14:36:50)

Nie inaczej, ale wiadomo jak jest, mało kiedy się pije z głową przynajmniej większość. Każdy robi to co lubi i co uważa za słuszne, jeden pije bo chce a drugi nie pije bo nie chce lub nie może i cała filozofia.

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

59

Jakp dzieciak byłem grzeczny smile pierwszy raz wypiłem w dniu swoich 18 urodzin więc wątroby i trzustki nie zniszczyłem sobie jako młody rosnący chłopak, teraz też nie zalewam się w trupa.

60

Panowie bi pić to trzeba umić smile