61

Odp: Od dzisiaj nie piję nie palę

Kamil ,dokładnie.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

62

Jak wszystkiego się używa w umiarze i jak się wie kiedy skończyć to nie jest tak zle,zdrowie na tym nie ucierpi.

63

Tyż prowda.

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

64

Laszek napisał/a:

http://www.youtube.com/watch?v=TON5a30YpPg
Można i tak

Można ale nie każdą wódkę.... polecam żytniówkę nie mylić z żytnią

65

Wóda pita w miarę nie szkodzi, choćby i w największych ilościach. big_smile

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

66

ostatnio w lubuskiej było o gościu co miał 100parę lat i zapytali go o sekret długiego życia facet powiedział że 30 gram wódki rano i wieczorem i coś tam jeszcze ale nie pamiętam, 30g to kieliszek?

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

67

Jeśli przeliczał na gramy to albo aptekarz albo diler smile

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

68

Musze was zasmucić nie ma czegoś takiego jak picie z głową wcześniej czy puźniej droga jest jedna alkoholizm,im człowiek młodszy tym szybciej się wciągnie.Są wyjątki ale nie warto brać ich pod uwage bo można się przeliczyć,najgorsze jest to że alkohol zmienia myślenie nawet człowiek na dnie nie powie że to od alkoholu czy innego narkotyku

69

EEEEEE tam...

70

Ja piłem z głową, a nie pod boczek i czuję się jak młody bóg po kąpieli, czy to już alkoholizm ?    lol

71

Fenol napisał/a:

ostatnio w lubuskiej było o gościu co miał 100parę lat i zapytali go o sekret długiego życia facet powiedział że 30 gram wódki rano i wieczorem i coś tam jeszcze ale nie pamiętam, 30g to kieliszek?

Moja sąsiadka pijąc 2 razy dziennie 50g spirytu dociągnęła 104 roku w niezłej kondycji, a i na wczasach klimatycznych była kawałek za Nowosybirskiem. Można?

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

72

Ja już więcej nie pije, a mniej wcale. Żartuje symboliczna lampka szampana i to wszystko.W ciągu pół roku wypiłem 4 piwa.

Transport lawetom do 10 ton 696364854 24 h

73

Borys na Twoim miejscu pomyślałbym o leczeniu.

74

Już chyba swoje wypiłem. Teraz jeżdżę tirem i nie mam czasu na picie.

Transport lawetom do 10 ton 696364854 24 h

75

Widzicie do czego prowadzi alkohol+ samochód =śmierć już czas żeby społenczeńtwo nie przywalało na to

76 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2014-01-02 21:59:57)

głupota + alkohol+ samochód....
piję nie jadę.
Pozatym  szkoda że sędzia dał mu 3 m-ce aresztu. Powinien go wypuścić w samo południe....
Do wieczora było by po sprawie....
Gdybym pracował w policji w kamieniu to chyba bym był już bezrobotny a gość nie miał zębów co by w pace mógł lody robić  kolegą

77

Całe szczęście, że mnie to nie dotyczy. Po prostu nie lubię alko, wypicie piwa to dla mnie problem smile Problem jest z fajkami, trzeba je rzucić ;]

78

Ale nikomu do głowy nie przyjdzie że to alkohol wywołuje głupote. Jest jeena rada cenzura na filmy i reklame nie pokazywać alkoholika jako bochatera i problem zniknie

79

Jeżeli chodzi o papierosy to jak by dobrze policzyć to może z 5 szt wypaliłem w życiu.
Alkohol z kolei wiadomo nie każdemu służy, nie każdy więc powinien pić. Mój najlepszy kolega z technikum i długo po, gdy zaczął przeginać z piciem, po prostu nie jest już moim kolegą.