1 Ostatnio edytowany przez PiotrK (2014-01-08 00:34:31)

Temat: Moja strona www.ifa.abc.pl - www.ifa-serwis.pl

Jak już pewnie wiadomo, niedawno zmieniłem serwer na którym mam postawioną swoją stronę i w związku z tym trochę pozmieniały się moje adresy www. Dawniej było www.ifa.abc.pl i www.fortschritt.abc.pl , a dziś jest www.ifa-serwis.pl i www.ifa-grudziadz.pl . Stare adresy oczywiście też działają, ale chwilowo są wyłączone z obiegu. Strona powoli nabiera docelowego kształtu. Chciałbym żeby było to szybciej, ale niestety notoryczny brak czasu skutecznie uniemożliwia mi sprawne i szybkie działanie w tym temacie. Na pewno na stronie będzie fajna galeria, a i sporo ciekawych informacji też tam się znajdzie. Zamierzam też powklejać tam linki do ciekawych dyskusji i wątków z forum, tak żeby zainteresowanym łatwiej było odnaleźć odpowiednie informacje, które dość często porozrzucane są po całym forum. Prosiłbym abyście podrzucali mi tu jakieś pomysły co do treści i zawartości strony, które sami np. chwielibyście na niej widzieć. Mam nadzieję, że do końca zimy uda mi się z tym uporać.

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

2

Odp: Moja strona www.ifa.abc.pl - www.ifa-serwis.pl

Tylko niech najpierw ta zima przyjdzie smile

E 516 na części
Telefon 695 076 269

3

w galerii jest zdjęcie tłoka od E524

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

4

Tak próbnie je tam wrzuciłem. Galeria na razie powstaje na dysku i będzie dużo bardziej rozbudowana. Najlepszy jednak będzie punkt, "Ciekawe i czasami budzące grozę przypadki..."

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.