Temat: Nakrętki i szpilki
Poszukuję nakrętek do kół: M20 gwint 1,5
Szpilki do kół fi 20 gwint 1,5 długość 90-100 mm, szpilki z obu krańców gwintowane(wkręcane w piastę)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Nakrętki i szpilki
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Poszukuję nakrętek do kół: M20 gwint 1,5
Szpilki do kół fi 20 gwint 1,5 długość 90-100 mm, szpilki z obu krańców gwintowane(wkręcane w piastę)
Poszukaj w sklepach z częściami do ciężarówek powinni miec co szukasz a jak nie to pewnie będą wiedzieli skąd sprowadzic.
Nakrętki znalazłem ale cena ... Ogłosiłem się tu ponieważ może być że komuś zalega i byłoby taniej.
To co to za cena, że tak Cię odstraszyła?
Ile potrzebujesz tych nakrętek i jakie dokładnie one mają być?
Nakrętki do ,np. "osiemdziesiątki" można kupić po 3 PLN.
http://www.agtech.com.pl/product-pol-38 … hodne.html
a takie jakie ja potrzebuję po 14 PLN.
a potrzebuję nawet 20 sztuk.
Nakrętka M20 , rozmiar klucza 27, z kołnierzem w kształcie stożka lub z kołnierzem płaskim ale wtedy dodatkowo potrzebne będą podkładki stożkowe.
No właśnie nie. Te szpilki są na klucz o rozmiarze 32, są bez kołnierza. Napisałem że muszą być z kołnierzem.
I tutaj znów daje o sobie znac mentalnośc Polaka który chce miec zachodni sprzęt ale żeby ceny części były jak do ursusa a niestety do zachodniego zawsze było, jest i będzie droższe a przynajmniej jak się chce kupic dobrą jakościowo częśc tak więc za 14zł to nie ma co stękac tylko brac bo to dobra cena i na pewno adekwatna do jakości towaru.
Kumpel jak ciął sieczkarnie E281 na złom to wyciągnął z niej wszystkie śruby i nakrętki kół, niby ścianka jest całkiem cienka w nakrętkach ale za materiał jest pierwsza klasa i to trzyma a te tanie to starczy że trochę gwint zabrudzony i po nakrętce
jamir no nie do końca się zgodzę. Myślisz że nakrętka szpilki od zachodniego samochodu ciężarowego jest gorszej jakości, z gorszego materiału niż nakrętka szpilki do ciągnika rolniczego? Tymczasem nakrętka do ciężarówki może kosztować 9 pln. a do ciągnika 14 i więcej.
nakrętki m20x1,5 na klucz 38 są w starze 660. Tylko trzeba wiedzieć czy potrzebne prawe, czy lewe ( lewe mają nacięcie na boku ).
I w moim RCW
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Nakrętki i szpilki
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo