Odp: schemat instalacji
Proszę kolegów o schemat instalacji E 514, mail jakub-badura@wp.pl z góry dziękuję
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Elektryka » schemat instalacji
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Proszę kolegów o schemat instalacji E 514, mail jakub-badura@wp.pl z góry dziękuję
podłącze się tutaj potrzebuje schematu instalacji elektrycznej do e 517 mój e mail wiki684@wp.pl z góry dziękuje
czesio303 jak dojdzie to daj znać,bo nie wiem czy dobrze spakowałem.
ojanusz nie doszło
dzięki za instrukcje plusik leci
Witam, poszukuję schematu elektrycznego do E524, wyświetlany jest na komputerku błąd E10, lub komputer wyłącza się. Kontakt p.goral1@o2.pl
witam wszystkich potrzebuję schematu instalacji elektrycznej do e 512 z opisem oczywiście.
Z góry wielkie dzięki , moja poczta: ewelinka377@wp.pl
Witam! czy mozete wyslac schemat MDW 514? roctyslaw@gmail.com
Witam. Poszukuję schematu instalacji do 524 wersja z tym zegarem z diodami. Prosze o pomoc Mój emali to jarekg84@wp.pl
Panowie,gdzie jest włącznik od świateł drogowych w 514 bo na schemacie wynika że jest razem z włącznikiem od kierunków ale przecierz w nim nic takiego niema a kabel biało niebieski dochodzi do przekaźnika i gdzieś sie chowa.
Włącznik oryginalnie jest przy dźwigniach hydrauliki. Podwójny przycisk pozycja i mijania w jednym a drogowe w przełączniku kierunkowskazów razem z klaksonem.
Dopatrzyłem sie.no i działa dzięki,należy się chpciarz wirtualny :beer:
Właśnie znalazłem przyczynę braku tylnich świateł https://naforum.zapodaj.net/062329251b65.jpg.html gryzonie robią swoje, i teraz jest problem bo nie moge przeciągnąć wiązki do kabiny żeby połączyć i zaizolować. Chyba bede musiał wyciąć kawałek tego tunelu co idzie w zbiorniku i potem zaspawać
Ten tunel to najlepiej rozciąć i co roku przed żniwami dobrze obejrzeć. Jak byłą kupiona u nas 12stka, to ojciec od razu tak zrobił, a było wszystko pogryzione. Teraz co roku zagląda, bo łatwo można kombajn sfajczyć, przez taką bzdurę.
To jeszcze nic u mnie w tym roku za silnikiem a pod zbiornikiem ziarna jak ten skos jest kuna zdechła.
Grzegorz,co roku to rozcina i zaspawuje,czy macie to poskręcane jakoś?
To poskręcane jest raz było rozcięte. jakby to później spawać, to kto wie czy od razu nie przypaliłoby kabla...
Witam wszystkich, jestem tutaj nowy na forum.
Poszukuję schematu instalacji elektrycznej do kombajnu E524 , problem polega na tym że nie działa komputer , chcialbym posprawdzać wszystko od strony elektrycznej .przeszukałem internet lecz nic nie znalazłem , chciałem także zakupić dokumentacje lecz nigdzie nie mogę takowej znaleść . z góry dziękuję za pomoc mój mail leszek.wit@wp.pl
Witam. I jak pomogl ktos bo tez mam problem. Pozdrawiam
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Elektryka » schemat instalacji
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo