Temat: Sprzedam drobne ziemniaki wineta
sprzedam drobne ziemniaki wineta , w zeszłym roku z wymiany , cena 1zł/ kg, tel. 693808420
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Sprzedam drobne ziemniaki wineta
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sprzedam drobne ziemniaki wineta , w zeszłym roku z wymiany , cena 1zł/ kg, tel. 693808420
Nie pisz sadzeniaka, ludzie z nasiennictwa Cię namierzą i będziesz miał kłopoty. Oni śledzą takie fora. Miałem kiedyś małe kłopoty z tego powodu.
Może mnie nie znajdą... A co tam nad czochą słychać ? czasami tam jezdze , widziałem w leśnej w lecie że 524 ktoś ma.
Może mnie nie znajdą... A co tam nad czochą słychać ? czasami tam jezdze , widziałem w leśnej w lecie że 524 ktoś ma.
kolega ma rację
Yokoslaw - Jackerado ma racje ja jako stary plantator ziemniaka mam z nimi czynienia na okrągło lepiej nie używaj słowa sadzeniak ? my na ternie DŚ nie możemy w sposób legalny nim obracać? gdyż nie mamy plantacji nasiennych.- wiesz o co chodzi przepisy .....?
Wiem dostaje formularze do wypełnienie od nich.
Taka informacja jest ok.
Jak będziesz jechał to zapraszam do Bożkowic ( 600461720). Kombajn 524 ma znajomy w Leśnej. Miewa niezłe problemy z nim.
Dzieki za zaproszenie , właśnie jak go widziałem to stał jakby w trakcie drogi na pole i coś grzebali przy nim.
Nie pisz sadzeniaka, ludzie z nasiennictwa Cię namierzą i będziesz miał kłopoty. Oni śledzą takie fora. Miałem kiedyś małe kłopoty z tego powodu.
Ja jak na targowisku sprzedawałem sadzeniaki to przysła kontroli i cos tam spisywali i przychodzi babka i pyta
- a po ile sadzeniaki?
- to nie sa sadzeniaki tylko drobne
- przeciez widze ze to sadzeniaki
wkońcu ludzie z kontroli powiedzieli ze sobie pójda spisywac do samochody zebym mógł spokojnie sprzedawać. mieli z tego niezły ubaw
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Sprzedam drobne ziemniaki wineta
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo