Odp: Już przyszła Zima
bo powiat oszczędności robi i dlatego nie odśnieżają tak samo jest u mnie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Już przyszła Zima
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
bo powiat oszczędności robi i dlatego nie odśnieżają tak samo jest u mnie
tak i poza gmine nie da rady sie wydostac
...kolega pracuje w lesnictwie ma suzuki samuraj i sobie bardzo chwali opowiadał ze przez takie bagna przejeżdzał co ciagnikiem bałby sie wjechac. Przy tym samochodzik mało pali
To co w Samuraju jest jego niepodważalnie największą zaletą, to jednocześnie jest jego największą wadą... To jest rozmiar Ale w sumie mówi się, że rozmiar nie ma znaczenia
U mnie odwrotnie, powiatowe odśnieżają kilka razy dziennie a gminne średnio raz na dwa dni, ostatnio byli w środę rano.
Ha patrze i nie wierzę na termometrze +4 Dolnyśląsk
no u mnie +5 w cieniu
U mnie rano -12 a teraz wiatr chyba z 70km/h .. wytrzymać nie idzie
Droga od Ciechanowa do Przasnysza : to jest droga przez mękę , dzisiaj stałem w korku z godzinę bo tir zatarasował drogę ... Jeszcze osobówki wolno jadą to nawet ja swoją becią miałem drobne problemy przez to . Od Mirowa do Mchowa fadroma zaczyna stawać i raz ją wyciągali bo się zakopała , przejazd na jedno auto . Ale przebiłem się jeszcze , uf nie ma lekko . -9 jest .
a gdzie tam wczesna wiosna
łał no to wygląda .lubuskie prawie bez śniegu i bez mrozu
Na polach nie ma śniegu więcej niż 30cm tylko wszystko zawiewa. Wczoraj byłem w tą zawieruchę po pniaka na szczypy to ziemia nie zmarznięta w lesie w ogóle. Szczerze to wolę taką zimę niż mrozy bez okrywy na oziminach.
U mnie dziś -4 ale ostatnie chyba 3 albo 4 dni trzymało -10 całą dobę wiatr też trochę się uspokoił więc jest niezłe "ciepełko" za oknem.
u mnie -10 i wiatr. cały snieg zwiewa na drogi, a na gureczkach widac ziemię, na szczescie, albo nieszczescie jest warstwa lodu i moze ona uratuje rosliny przed wysmoleniem
Grzedorz 89 tak to pikuś na wlocie do Ciechanowa to hałdy na 3 auta do góry u mnie z resztą też
Przed chwilą zaczął padać u mnie marznący deszcz normalnie paranoja w tym roku.
U mnie rano -11 teraz -2 i deszcz zaczyna padać rano będzie ciekawie
U mnie jest -10 z rana a tako to wieje ostro i tylko przy domie zawiewa.. Grzegorz jaką masz audi ?
Trochę posłodzę...ponadczasowe auto Audi 100c4 5zylinder. Przód soczewki i zderzak od a6 to fajnie wygląda, ale obciachem nie zajeżdża
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Już przyszła Zima
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo