Temat: Dyskusje na forum
Z uwagi na fakt że straszą mnie sądami wszystkie wątki dotyczące , wiary , polityki , itp. Będą usuwane
GG 5280421 Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dyskusje na forum
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Z uwagi na fakt że straszą mnie sądami wszystkie wątki dotyczące , wiary , polityki , itp. Będą usuwane
Koto Cię straszy ???
Zapomnialem ze żyjemy w wolnym kraju i jest wolność słowa, ja jabie . Normalnie mnie coś strzeli zaraz , to juz nie wolno pisać co się myśli? Może trzeba wyjsc tak jak na Ukrainie na ulice. Moim zdaniem zrobiłes błąd że pousuwałeś te wszystkie wątki, komu co do tego co tu się pisze , nie kumam.
No chyba że nasz szef tylko sobie zrobił jaja
Nikt na tym forum żadnej rewolty nie przygotowuje, więc straszyć to może jedynie jakiś ortodoksyjny kolega forumowicz
Wie cie co może i dobrze że wątek o kościele zniknął ale nie dobrze że w wyniku szantażu !!!!!!!
Każdy za swoje słowa i czyny odpowiada sam. Swoich racji mogę bronić w sądzie. Ja kumam Ykoslaw o co chodzi. Cenzura.
Od zawsze odkąd tu jestem zależało mi na dobrym wizerunku tego Forum. Dyskusje które prowadziliśmy go nie pogarszały. Co za dyskusja bez odrobiny emocji ? To jak mięso bez soli albo kawa bez papierosa. Od teraz nie będziemy rozmawiać o wierze, polityce, żydach, homoseksualistach, murzynach i dupie Maryni. Tylko i wyłącznie o sprzętach marki Fortschritt. Super, rewelacja ! Teraz dopiero Forum będzie się rozwijało ! I to wszystko dlatego, bo ktoś Cię Piotrze sądem postraszył. Myślałem że odważniejszy jesteś. Traktujesz to Forum jak swój folwark a nas jak stado baranów.
Jak masz posty usuwać to po co mam pisać ? Ostatecznie mogę wcale nie pisać.
Pora zejść do podziemia.
A może najpierw Piotr napisze dokładniej o całej zaistniałej sytuacji, a nie my sami będziemy debatować co, i jak, i dlaczego. Prawda jest taka, że nie udzielałem się akurat za wiele w tych tematach, ale za to śledziłem przebieg rozmów. Wkurza mnie to, że się komuś nie podoba o czym rozmawiamy. Czyżby inwigilacja obywateli nawet tu dotarła, na forum chłopów i poniemieckiej spuścizny rolniczej?
co sie działo w tym watku o kosciele stresci mi ktos? ja ostatnio nie miałem czasu śledzic tego watku, a teraz żałuje
Pajej patrz na post nr 1
A tyle jeszcze spraw zostało do omówienia...
Piotrze, to Ty jesteś tu pierwszym po Bogu, jesteś kapitanem tego okrętu i w ogóle, i nie daj się tak łatwo szantażować ani zastraszyć. No chyba, że to jakieś ABW, CBA, CBŚ, IPN, BOR... Przecież za treści na publicznym forum w ogóle nie odpowiadasz. Sprawa nie dotyczy Ciebie osobiście tylko nas wszystkich, więc żeby być w porządku wobec całego forum, powinieneś wkleić tu te maile co dostałeś i postawić sprawę jasno. Kto, komu, za co i dlaczego. Takie tajemnice i półprawdy tylko popsują atmosferę i zniszczą ducha tego forum. Tchórz sam nic nie powie, tylko Ciebie szantażuje, a innych minusami bombarduje... Tak być nie powinno.
Nie o taką wolność walczyli nasi ojcowie...
Jeszcze to się ostało
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=473
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=738
Ktoś może poczuć się urażony. Proponuję usunąć.
żeby nie było ja nikogo nie zastraszałem.... :satan:
Kto Cie straszył Szeryfie?
Nie pojmuję o co miałby się ktoś przyczepić?
Czy jest możliwość przywrócenia tematu?
Piotrze chciałbym wiedzieć kto z Forumowiczów Cie zaatakował, bo to nie jest fair.
brawo szefie.nie będzie się o co obrażać a .te dyskusje moim zdaniem niczego nie wnosiły.pozdrawiam.
Fenol myślisz że to ktoś z forum?Jakby się okazało że to jednak ktoś z nas to trza powołać sąd koleżeński i gagatka ukarać ew. wydalić z forum , nie będzie srał w gniazdo.
długo wertowalem neta w sprawie odpowiedzialności administratora za tresci poruszane na forum. Niestety administrator w pewnym stopniu jest odpowiedzialny. Odpowiedzialność jest wtedy gdy ktoś poczuje się obrażany lub jego przekonania , zgłosi to adminowi a on nie zareaguje. Sprawa teoretycznie jest dla mnie wygrana ale nie mam zamiaru włóczyć się po sądach. Dlatego słowa , cenzura , drugi po bogu są nie na miejscu. Przykro mi ale tak musi niestety być .
Skoro ta osoba czuje sie urazona to powinna o tym publicznie powiedziec a nie straszyc h....j wie czym i robic ze siebie ofiare przesladowan religijnych.A Admin powinien powiedziec ze taka a taka osoba czuje sie poniewierana i dlatego jest zmuszony zamknac watek.Takie jest moje zdanie,
zamknięcie wątku nie wykasuje obrazliwych postów dlatego stało się tak a nie inaczej
To ktoś się obraził ? Czy jak bo nie kapuję . Ja tego wątku nie traktowałem zbyt poważnie .
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dyskusje na forum
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo