21

Odp: Dyskusje na forum

Panowie , był to kontrowersyjny temat ale bez przesady , obraza uczuć itd , momentami i mi podnosił adrenaline no ale bez jaj , aż tak?

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

22

Szeryfie czy nie możesz po prostu napisać kto cię straszy ? czy i tego się obawiasz ? *** tą swoją pałą w stół aby na forum zapanowało Prawo i sprawiedliwość wink a nie my małe szaraki będziemy się bać gębę otworzyć aby kapusiowi nie podpaść !

23

No i doczekaliśmy się na forum "ś....ej" inkwizycji a było tak fajnie, każdy mógł wyrazic swoje zdanie na temat K bez obawy na prześladowanie no bo i o co prześladowac a jednak się trafił jakiś inkwizytor.

Tel.795-243-626
Trudno jest byc ***, ale ktoś to musi robic...
https://web.facebook.com/JanMir-1851091 … page_panel
http://www.janmir.com.pl

24

Prostytutka to zawód, kur.a to charakter. Zwracam się do ciebie kur.o katolu. Czego czepiasz się Admina, nie pisał w tym wątku dużo, zdaje się że wcale. Mnie się czep. Wyślij mi PW z krzyżykiem, bo nie życzę sobie żadnych tekstów. Udostępnię ci wszystkie moje dane z numerem buta włącznie. Będziesz miał pełne dane do pozwu sądowego. Rzucam ci rękawicę w ten zakapturzony ryj. Karlheiz Deschner wygrał w Strasburgu z całą machiną Watykańską, to ja z tobą poradzę sobie lewą ręką, nawet bez papugi.

25

Panowie anonimowy donos to parzkwil i zamach na wolność słowa i poglądów na naszym forum.Najłatwiej oskarzyć anonimowo , odrobina przyzwoitości i honoru powinna skłonić donosiciela aby się ujawnił , a nie napier..... głupot i się cieszy zryty łeb.

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

26

ja nie wiem czy to ktoś z forum ale aby napisać coś do Admina trzeba być zarejestrowanym...
to pewnie dragon wink hehehehe

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

27

Fenol ktoś może mieć z tego zamieszania niezły ubaw , a my mały fermencik.

28

pawelg, donosiciel to najgorsze ścierwo... tacy ludzie się nie ujawniają nie mają jaj... ot co.

29

Panowie pisząc to wszystko nie polepszamy sprawy a tylko zniżamy się do poziomu tego pajaca. Trzymajmy poziom i fason jak do tej pory. Przyjmijmy to na klatę na chłodno. Tak jak Piotr napisał, że już tak musi być.

30

Więc niech się dzieje wola nieba...

31

"z nią się zawsze zgadzać trzeba..." wink

32

No to żyjemy w państwie wyznaniowym a to krok do nanatyzmu

33

A jeszcze chciałem podziękować wiernym i oddanym w słusznej sprawie katolikom za minusy szkoda że temat usunięty bo z przyjemnością bym dał wam powody na więcej

34

Nie pasował kurw.e Wersal, to będzie miał po chłopsku. Żeby obrazić uczucia to trzeba je mieć. Jak taka kur.a może mieć uczucia inne niż nienawiść ? Czy to można obrazić ?

35 Ostatnio edytowany przez yokoslaw (2014-01-31 23:57:41)

Jestem katolikiem ale nie ortodoksyjnym  , chodze do kościoła, mam w dupie mocherów,rydzyka        i większość księzy bo  wiem że walą w hu...a, ale chciałbym gdzieś podyskutowąć o tym , chodzby na tym forum, poniewaz są tu ludzie z podobnego środowiska ale mający różne zdanie, więc proponuje zbojkotować stanowisko piotrfire i komentowąć sprawy religijne i polityczne dalej w innych wątkach lub zakładać nowe żeby nie czul on sie winowajcą, chyba że nie jesteśmy wolnymi ludzmi, mamy do tego prawo.A jeśli chodzi o ciebie tomek1974 to H.. ci w d...  i żeby ci było miło za to co wypisywałeś w tamtym wątku i zasłużyłeś na te wszystkie minusy i życze ci ich więcej.

mdw

36

Yokoslaw + za szczerość.

37

taką ciekawa dyskusje przegapiłem :uuuu:

Rolnik z powołania:-)

38

yokoslaw na wzajem ,nie kumam waszej agresji czyż grunt pali się pod nogami i zaczynają napływać wątpliwości pod tytułem ''ale ja głupi że dałem się wydymać facetom w czerni"

39

No i teraz będziemy się gryśc we własnym stadzie bo nas pogonili i zabronili kąsac innych. Ktoś ładne zamieszanie wprowadził i pewnie teraz ma niezły ubaw z tego że zaczynamy się gryśc między sobą.

Tel.795-243-626
Trudno jest byc ***, ale ktoś to musi robic...
https://web.facebook.com/JanMir-1851091 … page_panel
http://www.janmir.com.pl

40

Jestem katolem jak mówią ateiści , ale żaden facet w czerni mnie nie dymał . Więc znaczy to że wszystko przede mną ?Panowie najłatwiej jest atakować i obrażać , nikt nikomu nie karze wierzyć w Boga ale cały ten wątek o kościele był od początku skierowany na nie przeciwko katolikom , chyba Szeryf dobrze zrobił usuwając ten wątek , tylko trochę za póżno bo wojna domowa rozpoczęta. Chłopy dajmy se spokój bo to do niczego dobrego nas nie doprowadzi.