Odp: Dyskusje na forum
mysle ze nie, ale to z powodu tej bezcennej miny jaka maja jak ich sie do domu zaprasza. Tylko jest jedna podstawowa zasada nie rozmawiac z nimi na tematy które oni proponuja
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dyskusje na forum
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mysle ze nie, ale to z powodu tej bezcennej miny jaka maja jak ich sie do domu zaprasza. Tylko jest jedna podstawowa zasada nie rozmawiac z nimi na tematy które oni proponuja
Pajej tylko nie wiem czy nie będziesz miał problemu z ojcem, gdy z wzajemnością w jakiejś jechowej się zakochasz od 38 s do 60 http://www.youtube.com/watch?v=haz7GV9LSvw
A co powiecie na temat Koranu, w tej religii każdy ma swoje miejsce określone miejsce.
andol ojciec chyba sie ucieszy ze w koncu jakąś babe sobie przygrucham :-)
jamir muzłumanów bardzo szanuje za to ze nie wstydza sie swojej wiary, jada do obcego kraju i wyciagaja te swoje dywaniki pełen szacuj.
co do roli kobiety, to ja polskim kobietom współczuje, bo praca dom dzieci, sa niesamowite ze daja rade
Wydaje mi się że jakieś naciski na administratora to jest jakieś nieporozumienie i gdyby to byla prawda to uważam że była by to porażka nas wszystkich na tym forum!!!! NIKT nie ma prawa naciskać na publikacje i treśc jest to zlamanie prawa sam uczestniczylem w tej dyskusji i nie mam żalu do nikogo byla to forma dyskusji OSTRA i czasami niewybredna w wydaniu oponentów. Ale jawna merytoryczna nie lamiąca prawa każdy bronil swoich pogladów jak lew! Jak wiecie lubię dyskutować czy o religi czy o polityce i jeśli bym nie zrobil na tym forum to pytanie po co one? W zupelności zgadzam się ze Slawkiem coż to za forum jak trzeba morde w kubeł i czy to lewa czy prawa strona wszyscy mają prawo do swobodnej wypowiedzi. nieraz pisalem że forum przeglądają hycle na uslugach rzadu i co mogą gówno rząd trzeba obalić kartą do glósowania w wyborach jak nadejdą. Napisałem to celowo bo i polityka już jest tu zakazana? - lub nie jeszcze nie wiem? Koledzy z forum obudzcie sie nikt Wam nie może zatkać ust!!!!!!!
Pajej tylko nie wiem czy nie będziesz miał problemu z ojcem, gdy z wzajemnością w jakiejś jechowej się zakochasz od 38 s do 60 http://www.youtube.com/watch?v=haz7GV9LSvw
Ale co w tym złego ? jakieś konsekwencje z tym związane ? przynależnosc do ich wiary ? czy co ?
Z nimi jest tylko jeden problem nie tolerują transfuzji i leków z krwi paza tym to prawie katoliki, po prostu inaczej rozumieją biblie
własnie się nad tym zastanawiałem ... musze z nimi o tym pogadać
ja tam se zawsze z jehowymi pogadam jakieś swoje ulotki dają żeby se poczytać a u nas w kościele jak chcesz se wziąć ulotkę parafialną to 5 zł musisz zapłacić... Ale to tak nawiasem bo z tego tematu znów zrobi się temat o kościele księżach i wierze... Panowie wiosna idzie trzeba zająć się ciągnikami sprzętem i uprawami przynajmniej będzie na temat i nikt nie będzie miał wontów.
Ja mam taki sam problem z nimi jak z katolikami tylko oni są uprzejmi i się nie denerwują.Ich wiara jest na prawdę silna i są straceni już na zawsze.Innego świata jak biblia nie widzą co z przykrością przyznaje jest żałosne.Ta książka ma się nijak do współczesności i życie pod jej dyktando jest przestarzałe i nie aktualne.Np, typ rodziny partnerski jest według mnie najlepszy wręcz doskonały i taki zamierzał mieć u siebie.
Zamierzasz?Tylko żebyś na tych zamiarach emerytury nie doczekał.
z tą krwią u świadków to dopiero zaprzeczenie zesraliby się w obronie życia poczętego ale własnemu dziecku odmówią transfuzji1? moje krowy mają więcej instynktu macierzyńskiego.
jamir w swojej wypowiedzi też zawarłeś złośliwości które nie były potrzebne
Fenol, wiem co napisałem i nie ze złośliwości tylko z troski ale jak czuje się ktoś urażony to Przepraszam.
Postanowiłem usunąc poprzednią wypowiedź, myślę że tak będzie lepiej.
pawelg trzeba najpierw popróbować różnych smaków a i tak się nie ożenię bo wole bigamię.
A ja przychylam się do prośby szefa i od teraz ograniczam się tylko do podawania różnych, mniej lub bardziej ciekawych linków. Jednocześnie strasznie żałuję, że tak wiele godzin pisania i dumania oraz dużo porządnej i rzeczowej dyskusji poszło w komin. A wystarczyło tylko na bieżąco usuwać obraźliwe posty, umieścić odpowiednie ostrzeżenie i byłoby po kłopocie. Teraz widać, że mamy na forum jakiegoś konfidenta, który wykonuje krecią robotę. Ale nie wiem czy wiesz konfidencie jeden, że szczytem samodoskonałości wśród takich jak ty jest podkablowanie samego siebie inaczej mówiąc pier**l. Ujawnij się i powiedz nam wprost o co ci dokładnie chodzi i co cię tak uraziło, a zapewniam cię, że wespniesz się na sam szczyt samodoskonałości...
http://www.chamsko.pl/1957/Gra_w_konfidenta
Tomek będziesz smakował różnych gorących, pulchnych i pysznych bułeczek, ale pamiętaj jedno, że i tak najlepiej smakuje stary czerstwy chleb razowy. Tylko Ty nigdy nie dowiesz się jak smakuje.... Czyli i tak wszystkiego w życiu nie skosztujesz.
Tomek z chłopem popróbuj bo może ci odpwie taki smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek.
Bart, dobre ! +
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dyskusje na forum
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo