Odp: Już przyszła Zima
Spokojnie Panowie dopiero luty. Jeszcze nie ma co kalesonów na strych wynosić
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Już przyszła Zima
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Spokojnie Panowie dopiero luty. Jeszcze nie ma co kalesonów na strych wynosić
http://www.kurierlubelski.pl/artykul/33 … l?cookie=1
U nas w okręgu też jeździ taki. Jak go widzę to sam chętnie mógłbym na nim pracować. Najlepsze w tym reportażu że dobrze sprawdził się podczas zimy stulecia... Coś misię wydaje że jeszcze nie jedną zimę stulecia zobaczy.
A jeśli o samą zimę się rozchodzi t u nas tak faktycznie to wygląda. Na polach nie ma w sumie więcej jak 30cm śniegu, ale drogi odsuwały fadromy, bo dmuchawy nie dawały rady.
wiosna w pełni w dzień w nocy wieje i mrozi ... niby wiosna lecz zima... pozyjemy zobaczymy ... ja tam siewnika jescze nie wyciągam ... bo na moje to zima jeszcze będzie ...
A u mnie tak :
http://pl.tinypic.com/r/160eqsn/8
Ale Cię zawiało Sebastian jak byś był w Ciechanowie jedź na ul. Szwanke wschodnia część Ciechanowa na odcinku około 0,5 km ściana śniegu wyższa od przystanku autobusowego.
Córka w sobotę nagrała z okna parę sekund mojej walki ze śniegiem jak się da to wrzucę.
Sebastian nie zazdroszczę ci, ale filmik tej laski poniżej twojej fotki podnosi temperaturę
Ale świnia sprytna.
Widziałem różne rzeczy ale tak głębokiego gardła to jeszcze nie!!!
Gardło ma nie złe ale i zaspy tez masz fajne a jakie z nich błoto jak puści będzie. A mnie dzisiaj zima spsociła i to co w ciągu dnia się roztopiło nie zamarzło na stawie i syn zawiedziony bo nie dało rady na łyżwach jeździc.
Przy jakim minimalnie grubym lodzie można wchodzić? Dorosły człowiek 90kg. Pytam bo dziewczyna łamie przepisy o minimalnej wielkości
bezpieczny jest powyżej 10cm - ale tylko pierwszy... jak już jest roztapiany i ponownie zmarzniety to musi być grubszy...
pamiętaj, że nigdy nie wiesz jaka jest jego struktura...
Dzisiaj miałem +5 . A tę dziewczynę zauważyłem dopiero jak zdjęcie wstawiłem ...
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Już przyszła Zima
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo