101

Odp: Dyskusje na forum

tomek1974 napisał/a:

pawelg trzeba najpierw popróbować różnych smaków a i tak się nie ożenię bo wole bigamię.

Krowa która durzo ryczy mało mleka daje a ty gdyby krowy nosiły majtki to byś gołej dupy nie widział

102

piwosz napisał/a:
tomek1974 napisał/a:

pawelg trzeba najpierw popróbować różnych smaków a i tak się nie ożenię bo wole bigamię.

Krowa która durzo ryczy mało mleka daje a ty gdyby krowy nosiły majtki to byś gołej dupy nie widział

Kim Ty jesteś że się udzielasz i ubliżasz koledze, napisałeś ledwo 2 posty a masz tyle do powiedzenia i to nic mądrego.

Tel.795-243-626
Trudno jest byc ***, ale ktoś to musi robic...
https://web.facebook.com/JanMir-1851091 … page_panel
http://www.janmir.com.pl

103

mamy wolnośc słowa i każdy pisze co uważa, a ilość postów chyba nie powinna dyskryminować kogoś.

mdw

104

Nie przesadzaj nie ubliża. No a z tymi gaciami to pierwszy raz słyszę dobre....

105

Sześć lat na tym forum mi minęło i jakoś nikomu nie ubliżam ,zresztą Krzysiek sam wiesz że kiedyś mnie wkurzyłeś do białości i co nawet minusa Ci nie dałem bo to nie w mojej naturze .

106

Jo, jo, pamiętam aż mi piksele w monitorze wypaliło wink

107

Przyznaję  tyle ciekawych stron   dla jednej i drugiej ze stron  tej dyskusji ?  ale życie  na forum nie znosi próżni wiec powstaja nowe wątki , więc i tak będą pisac  byle rzeczowo bez obrazy  i będzie ok. A co się tyczy Tomka sam się stal ofiarą  bezpardonowych  ataków za swój  język używany  w postach  wcześniej  i jak mówiłem  media to broń obusiężna. Tomek zmień język a nikt nie będzie Cię ganił na tym forum traktuj to tylko jako radę z mojej strony.

108 Ostatnio edytowany przez tomek1974 (2014-02-05 22:49:27)

piwosz co ci mogę powiedzieć miałem problemy z kobietami po prostu podchodziłem do tematu intuicyjnie a to wielki błąd ale nawet wtedy widziałem i lizałem i smakują rewelacyjnie. traktor jak się łamie ustalone obyczaje które są błędne to zawsze znajdą się fanatyczni obrońcy i wiem że będą atakować .

109

Tomek tu jesteś w wielkim błędzie ! Mam nadzieję że kiedyś będziesz miał córkę albo tak jak ja trzy córki i będziesz się przyglądać jak co tydzień inny facet będzie "lizał " twoje kochane córeczki ! Bo jak by chłopak potraktował tak moje córeczki to łeb bym mu urwał przy samej dupie !!!

110

http://www.youtube.com/watch?v=2xqfrjhilvo
tekst tej piosenki będzie wisiał na drzwiach pokojów moich córek

Koseś - jestem tego samego zdania

111

co do córek mam dwie - na razie za małe na takie problemy...

ale zawsze mi się przypomina tekst mojego kolegi - byłego gliniarza:

"Jak zobaczyłem pierwszy raz chłopaka mojej córki ( de facto niezła laska) na niedzielnym obiedzie u nas w domu - córka chciała go przedstawić rodzicom - to ręka sama jakoś tak mi leciała do boku, tam gdzie nosze kaburę z gnatem... " big_smile:D:D

112

Było to ponad 20 lat temu za Ciechanowem facet zabił kochaśa żony. Jego syn przyjechał do babci do wioski z której pochodzi moja żona, ludzie wiedzieli że ktoś kogoś tam zabił ale nie wiedzieli kto kogo, chłopaki pytają więc go co tam się stało, a on na to. Stary wlazł na drzewo i zastrzelił przez okno faceta bo ktoś mu powiedział ze przychodzi do matki.

P.S.
To też tak ku przestrodze.

113 Ostatnio edytowany przez yokoslaw (2014-02-06 10:01:06)

To może dlatego żona mi nie pozwala do koła łowieckiego wstąpić :hmmm:

mdw

114 Ostatnio edytowany przez diablo-31 (2014-02-06 10:36:56)

Fakt autentyczny, znajomy przychodzi na przerwę śniadaniową do domu patrzy a w kuchni jakieś ciuchy, słyszy jak w pokoju gość urzęduje w łóżku z jego żoną, długo nie myśląc skroił dla gościa portfel i ręsztę dnia spędził w knajpie. nie raz mi to opowiadał jak miał gratis 2 dni picia, pytam dlaczego nie wpierd... dla gościa a on mi mówi: przecież to nie mydło.

115

U nas też był taki przypadek jak gospodarz chodzi po podwórku i podbiega do niego matka. Krzyczy idź bo ci babe psuje. A ten spokojnie, że każdemu wystarczy.... Podejście niezrozumiałe jak dla mnie.

116

Kilka lat temu autentycznie w Łobżenicy gościu pracował za granicą a inny koleś obracał mu babę. Przyjechał do domu i w czasie gdy żona brała prysznic do stała SMS gdzie ten koleś napisał godzinę i miejsce gdzie mają się spotkać. Jej mąż to przeczytał i poszedł tam z nożem. Poderżnął dziadowi gardło i wg świadków koleś skakał jak kogut z odrąbanym łbem. Okazało się że wcześniej ten koleś nawet chwalił się i naśmiewał że obraca mu babę... Nikt w okolicy go nie żałował

E 516 na części
Telefon 695 076 269

117

No dobra,każdy tu o tym mówi co koleś zrobił kolesiowi etc...a ta(baba,żona,kobitka)nie bez winy?przecież zmusić jej nikt nie zmusił.Ja bedąc postawiony w takiej sytłacji z automatu rozwód z winy żonki,podział majatku i papa szukaj sobie jelenia...

http://iv.pl/images/28787378765493351481.gif

118

Jaki podział majątku.  Zbrodnia w afekcie. Żonka wierna do końca życia, bo wie że jak zdradzi to nie dużo życia przed sobą tongue Z resztą po co się żenić jak miałoby się zdradzać. Byłem za granicą na praktykach, i mieszkałem z polakami co też tam pracowali. Szef miał gospodarstwo duże i nie miał czasu dla żony. Znajoma co sprzątała u nich w domu znalazła sprzęt co szefo kupił żonie żeby sobie dobrze zrobiła. I wszyscy byli zadowoleni , i żyli długo i szczęśliwie. Ojciec mi opowiadał jak słyszał historię jak wojskowy przyjechał do domu a tam jego żona z owczarkiem niemieckim, oboje dostali odrobinę ołowiu.

119

koseś napisał/a:

Tomek tu jesteś w wielkim błędzie ! Mam nadzieję że kiedyś będziesz miał córkę albo tak jak ja trzy córki i będziesz się przyglądać jak co tydzień inny facet będzie "lizał " twoje kochane córeczki ! Bo jak by chłopak potraktował tak moje córeczki to łeb bym mu urwał przy samej dupie !!!

Nie przejmuj się chłopie. Córki najczęściej  na mężów wybierają gostków podobnych do ojca. Charakter i wygląd musi być zbliżony do autorytetu jakim jest ojciec.

120

To co starymi pannami mają zostać ? bo takich jak ja to już ciężko znaleźć wink