Odp: Dyskusje na forum
Koseś jaki Ty skromniutki Piwosz bardzo dobrze mówisz
Telefon 695 076 269
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dyskusje na forum
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Koseś jaki Ty skromniutki Piwosz bardzo dobrze mówisz
to owczarkami niemieckimi to już legendy , też słyszalem podobna historie.
koseś masz plusa ode Mnie z to co napisałeś . Fakt faktem jest taki ze faceci teraz tak zniewieścieli ze niektóre kobiety są bardziej męskie od nich samych .... Paranoja
No dobra,każdy tu o tym mówi co koleś zrobił kolesiowi etc...a ta(baba,żona,kobitka)nie bez winy?przecież zmusić jej nikt nie zmusił.Ja bedąc postawiony w takiej sytłacji z automatu rozwód z winy żonki,podział majatku i papa szukaj sobie jelenia...
jak udowodnisz jej winę?
Oj koledzy jak mało o kobitkach wiecie polecam dokształcenia się w tej dziedzinie bo to jest lepsze od wszystkiego.
Nie ma jak skromność. Może powinniśmy na ciebie mówić Tulipan?
ja tam mojej zawsze puszczam to jak sie popstrykamy http://www.youtube.com/watch?v=zos-1TmoIdA
Oj koledzy jak mało o kobitkach wiecie polecam dokształcenia się w tej dziedzinie bo to jest lepsze od wszystkiego.
Jak jesteś takim specjalistą to utwórz nowy wątek ,albo zrób cały dział a w nim tematy np. Poradnik uwodziciela / w poradniku opisz wszystkie niezawodne sposoby rwania lasek. Następnym tematem może być np. Moje trofea / możesz sie chwalić do woli kogoś to ty nie poderwał, galeria zdjęciowa mile widziana. Następnym tenatem może być np . Na celiwniku / tu możesz pisać o kobietach które jeszcze nie uległy twoim niezawodnym sposobom, ale to tylko kwestia czasu jak same wskoczą ci do łóżka. Na koniec złóż wątek Ewolucja uwodziciela / czyli jak z garażowego koniotrzepca przeistoczyć sie w kasanowe
Jachimek jest najlepszy, nie słyszałem tego prędzej Dla równowagi wrzucam małą uroczą szantę, ale tego raczej nie powinni słuchać żadni tatusiowe córeczek - http://www.youtube.com/watch?v=C28Gp7D-Bz4
Tomek1974, jeszcze niedawno przeszkadzały Ci małe rozkoszne żarty, a teraz sam nas katujesz swoimi wyskokami. Trochę to już takie niesmaczne się zrobiło... Więcej już nie piszę, ale zacytuję klasyka, czyli samego Ciebie....
...Jak jesteśmy w temacie o partnerkach to dziwi mnie jedna sprawa czemu tak często wspominasz o swojej i jak to często spełniasz swoje obowiązki łóżkowe wiesz przecież że krowa która dużo ryczy mało mleka daje ,według mnie chwalenie się tym coś znaczy tylko co ? może jesteś sex maszyna ale to by jedna nie wytrzymała a może jest odwrotnie ,no nie wiem najlepiej to sam jakbyś mnie oświecił.Bo widzisz znam paru takich co się dużo chwalą ale im piątej klepki brakuje a z twoją głową myślałem że wszystko jest ok.
Noo... Nagle zmieniłeś poglądy w tych sprawach czy tylko mi się wydaje?
Cytat pochodzi z wątku obok - http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php … 73#p106673
Kto by pomyślał Sytuacja się odwróciła. Jeśli chodzi o Jachimka to wymiótł na ostatnim Roast'cie. Uśmiałem się jak nigdy.
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ … ow_na.html
Chyba odpowiedni dział na ten temat. Co myślicie o traktowaniu homoseksualistów powinni robić w Polsce tak jak w Rosji?
Co kraj to obyczaj ...
Ale przynajmniej się nie czają jak inni że równość itp. Równość rasową to ja rozumiem a nie dla homoseksualistów.
Piwosz, przeginasz pałę.
piwosz... profesja? zawór? wykształcenie? Piwosz to taki typowy przedstawiciel klasy nierobotniczej. Przychodzi od taki nie wiadomo skąd, staje obok i słucha. W ręku piwo trzyma. W końcu i on zabiera głos wtrącając swe moralnie niemoralne uwagi. Po co? by zwrócić na siebie uwagę? dowalić innym? Nie. Robi to z braku zajęcia, z lenistwa i od tak.
Takich "piwoszy" niestety jest więcej jak ten nasz forumowy cichociemny. Nic nie robią, piwo piją od rana do zmierzchu, tlen nadaremno zużywają. Ale upierdliwi są jak wrzody na dupie. Chwyci się to człowieka chodzi za nim i truje. Rzuca co jakiś czas swoje mądrości, myśląc że jest ***...stym.
Rozejrzyjcie się Panowie dookoła. Jest ich na pęczki. Tylko usiąść się i płakać bo większość narodu to takie piwosze, lesery zaje...ne. Do roboty to się nie garnie tylko życie innym zatruwa.
Tu na forum to jeszcze admin, albo moderator może co pomóc. W rzeczywistości brakuje takich moderatorów....
Bamreras dostajesz plusa ,taki zasłyszany tekst kilku "piwoszy" ,wracając ze spędu podjeżdżam ciągnikiem pod sklep
piwosz 1 świń to się nie opłaca
piwosz 2 jak by się nie opłacało to z kont by tyle kasy miał
piwosz 1 pewnie za komuny nakradł
piwosz 2 ale komuna już 20lat jak upadła
piwosz 1 to musiał sporo nakraść że mu jeszcze do teraz starcza .
Bamreras, dobrze prawisz. Miałem już się w tych tematach nie udzielac ale gośc ledwo się pojawił a już prawi jak rasowy pieniacz, ciekawe kiedy moderzy go uspokoją no widzę ostrzeżenie już jest.
Dobre Koseś.
Skoro widzicie w moich zaledwie trzech postach pieniactwo i wymagacie od moderatora uspokojenia mnie to ja za głowe się lapię . Jamir jesteś kolesiem bez charakteru . Swoista ciota forumowa . Nie przeginasz pałki bo lubisz ją stawiać
Piwosz ja bym na twoim miejscu hamował ze słowami......
Tobie radzę to samo
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dyskusje na forum
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo