Odp: przedni napęd do zt 300
Pajej ma 303 to w nich też bywały instalacje częściowo jak w 323?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Skrzynia biegów , przedni i tylny most » przedni napęd do zt 300
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pajej ma 303 to w nich też bywały instalacje częściowo jak w 323?
Ale babola strzeliłem... Że Pajej ma ZT303 to wiem od zawsze, a tu takie coś.... No ale mniejsza z tym. Tu schemat postępowanie jest dalej taki sam, tylko sterowanie blokadą jest inne. W ZT303, zamiast włącznika, bezpiecznika, przewodów i elektrozaworu pneumatycznego (czyli mnóstwa rzeczy, które mogą przysporzyć kłopotów), jest tylko jeden zawór ręczny, którego niezawodność jest znacznie większa i w nim raczej bym się takiej usterki nie spodziewał. No ale tak czy inaczej nie zaszkodzi go sprawdzić. W tym przypadku bardziej stawiam na sam siłownik blokady. Czyszczenie i wymiana uszczelnień powinna załatwić sprawę.
Nie zawodność, i mimo wszystko nie jest to jakieś uciążliwe przy włączaniu. Moim zdaniem lepsze rozwiązanie, ale guzikiem to zawsze się można pochwalić
borys23455 rozglądałeś się za tymi zaworami ? skrzynkę masz pełną.
Potrzebuję też osłonę wału,mocowanie prawego błotnika i felgi lub całe przednie koła do 303(sprzęgi do bliźniaków też mile widziane) . Jak najbliżej kuj-pom
Sprzęgi mogę załatwić ale komplet kosztuje 500.
mocowanie prawego błotnika i felgi lub całe przednie koła do 303
Mam ale za daleko
ja jak napisałem taką cene to zamarło a miałem gdzieś jeden na przód
A przednie są takie same jak na tył tzn rozstaw dziur i szerokość? Dopiero przemyślam w co uzbroić przodek a jak na razie nie mam żadnych kół na przód więc bliźniaki trochę poczekają
borys23455 rozglądałeś się za tymi zaworami ? skrzynkę masz pełną.
Potrzebuję też osłonę wału,mocowanie prawego błotnika i felgi lub całe przednie koła do 303(sprzęgi do bliźniaków też mile widziane) . Jak najbliżej kuj-pom
Scorpion jak sprzęgi na tył to tu masz za 250zł http://tablica.pl/oferta/fortschritt-cz … 0403862c16
Do przodu to powinny iść takie jak w sieczkarnie e281 ?
Właśnie nie jestem pewien bo tam przychodzi wąskie koło a ja planuje skręcic dwie takie same, chociaż nie wiem jakie się trafią.
ja jak napisałem taką cene to zamarło a miałem gdzieś jeden na przód
Gdybyś mógł zmierzyć długość tego przedniego sprzęgu i tylnego był bym wdzięczny. No i skąd jesteś bo w profilu nie widzę ?
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Skrzynia biegów , przedni i tylny most » przedni napęd do zt 300
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo