Odp: Dyskusje na forum
czyżby jakaś dyktatura ? jak krótko na forum to zakaz pisania ? chyba nie ogarniam.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dyskusje na forum
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czyżby jakaś dyktatura ? jak krótko na forum to zakaz pisania ? chyba nie ogarniam.
Słuchaj synu (bo pewnie tyle latek masz że byś mógł nim być, ale nie będziesz). Nie takich jak ciebie miało to forum i nie tacy stąd z płaczem uciekali. Twój staż na tym forum świadczy iż zarejestrowałeś się tu po to by kraść innych wiedzę, bczytać się i błyszczeć na swym podwórku: Co to ja nie wiem na temat.. W końcu nadszedł czas że wszystko już wiesz (albo tak ci się zadaje) i możesz budowniczym tej bazy wiedzy najzwyczajniej nawrzucać....
Mylisz się. Jeszcze nie raz nasunie się wątpliwość, a ty zajrzysz tu by ją rozwiać. Przyjdzie czas gdy o pomoc poprosisz, a my?!? My cię wyśmiejemy, potraktujemy tak jak ty nas w tym momencie i tyle.
Stój dalej pod swą spółdzielnią i sącz mozolnie swe piwo. Tylko w tym swym nostalgicznym bycie kiło tego narodu, nie zapomnij że gdy je sączysz inni pracują by ten kraj budować.
Sarast. Nie dyktatura, ale jak w życiu tak i na forum pewne zasady istnieją i nie powinno ich się naginać. jak komu przeszkadza to won. Ot tyle na temat.
Plusik bamreras Ci się należy bo już powoli forum zamienia się w popłowisko szkodników, którzy nie chcą nic wnieść tylko popsuć dobry humor w nie najgorszym dniu.
żadna dyktatura tylko hamulec z obrażaniem forumowiczów....
Proszę tych wszystkich urażonych użytkowników tego forum o napisanie jasno jakimi słowami was uraziłem . Jeżeli znajdę choć jedno słowo które mogło kogoś urazić ,uderzę soę w pierś i przeproszę
Za "koniotrzepca i "ciotę" gdybym mógł już bym się z tobą czule pożegnał. Piwosz to na pewno kulturalny człowiek. Każdy może mieć gorszy dzień.
Trzeba dać szansę.
czy jak ktoś ma ksywę piwosz to zaraz jest moczymordą, czy jak ktoś lubi seks analny to zaraz jest gejem?
piwosz jesteś zwykłym gó.no ja.em i nie mam zamiaru odpowiadać na twoje zaczepki po prostu jesteś niczym i nie mam pojęcia czego tu szukasz.Co do piotrak to zmieniam się w sex maszynę(puki jestem jeszcze w formie).Jak mówią głowa szronieje a dupa szaleje ,postanowiłem poświęcić kilka lat na spełnianie marzeń bo już z górki do nieuchronnego końca.
bo już z górki do nieuchronnego końca.
Dobry tekst Tomek.
Nie wiem co się stało na tym forum ale każdy temat łaczy jedno "dokopać albo kogoś urazić" dochodzę do wniosku że nasze maszyny są zbyt proste i dyskusja na ich temat praktycznie sie wyczerpała, a szkoda. Na topie jest polityka , gender , kosciół, itp. wszystko co dzieli polaków ,gratuluje pomyslów na wątki , jednak ja się wypisuję "róbta co chceta".
A tak na marginesie pragniecie krwi ?. Załóżcie forum dyskusyjne pod hasłem "tematy które dzielą polaków" gwarantuję powodzenie , nieskończona liczbę użytkowników i nie wspomnę o dochodach z reklam.
bez ciebie tego forum nie ma...
cokolwiek się tu pisze i tak dostrzegam w konfliktach wzmocnienie, w gruncie rzeczy wielu z nas zna się już bardzo dobrze, i po pewnym czasie już nawet nikt się nie będzie wkurzał.
przeczytajcie sobie "Tango" są tam sceny jak wyjęte z naszej rzeczywistości.
Powiem może coś o sobie. Jestem człowiekiem prostym (przynajmniej tak uważam) wychowany byłem w rodzinie bardzo tolerancyjnej ,nie mam żadnych uprzedzeń. Wszystkich ludzi traktuję równo , katolików , "kolorowych" , homoseksualistów itp. Nie mam nic przeciwko nim są takimi samymi ludźmi jak my i powinni mieć takie same prawa. Przecież nie z własnej winy są inni niż większość z nas. Jestem osobą wierzącą lecz nie praktykującą po prostu trzymam się dekalogu bo bez niego świat byłby okrutny (moje zdanie) bez względu kto go napisał , bóg , mahomed , czy ktokolwiek inny , po prostu czczę go za te przykazania. Nie toleruję ludzi którzy skrzywdzili innych , jestem jak najbardziej za karą śmierci dla tych którzy dokonali mordu z premedytacją , i nie mam szacunku dla ludzi którzy w jakikolwiek sposób dyskryminują innych. Ale z uwagi na tolerancję dopuszczam ich do swojego grona .
Piotrze, dane z przed chwili, 7 użytkowników, 23 gości, godzina 23. Tak jest od jakiegoś czasu. Czy nie o to nam chodziło, 2804 użytkowników, 2718 tematów, 112130 wątków ? Może ludzie takiej atmosfery potrzebują ? Forum się rozwija, myślę że w dobrym kierunku. Fortschritt to nie technologia kosmiczna. Większość problemów została tu szczegółowo opisana. Co dalej ? Pogoda już jest, kącik "poznajmy się ", poszukiwana żona dla forszajowca", "tel do wróżki", "aktualności sportowe", czy ja wiem ? Rozmawiamy na tematy bieżące, widocznie ta formuła się sprawdza.
nic dodać nic ująć jak to u Sławka za to cenie człowieka
Wydaje mi sie że dyskusja wielowątkowa na tym forum jest jak najbardziej słuszna bo po to te forum jest. ale jest pewien problem kiedy dyskusja nabiera rumieńcow zaczyna sie łajanie na wzajem- rozumiem to jak sie ma argumenty i w sposób łagodny to się robi Ale nie można nikogo też strofofać za to że ma kilka postów i bierze udzial w dyskusji- i odwrotnie obrażać na początek swojego udzialu w tym forum. Istotnie to forum ma racje swojego bytu tylko dlatego że możemy wyrażać swoja opinie pisząc posty i dyskutować o wszystkim i o niczym? Rzeczywiście ze zainteresowanie tym forum wzrosło dość znacznie kiedy Fortschritt otworzyl kabine na wszystkie tematy - ale róbmy to sposób taki by nikomu nie ubliżać - tylko spierac w dyskusjach bo trzeba szanować swojego oponenta - wtedy ON uszanuje ciebie
Dziękuję Maro.
Za "koniotrzepca i "ciotę" gdybym mógł już bym się z tobą czule pożegnał. Piwosz to na pewno kulturalny człowiek. Każdy może mieć gorszy dzień.
Trzeba dać szansę.
Z całm sacunkiem dla forumowej społeczności odpowiedzi i uzasadnienia są na forum
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dyskusje na forum
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo