Odp: sprzedam maszyny rolnicze!!!
Panowie jakby ktoś potrzebował to kolega ma na sprzedaż przyczepę trzy osiowa na kołach 22,5, ładowność 16 ton,wywrotka na trzy tłoki za 16000 odda,oczywiście rejestrowana.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » sprzedam maszyny rolnicze!!!
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie jakby ktoś potrzebował to kolega ma na sprzedaż przyczepę trzy osiowa na kołach 22,5, ładowność 16 ton,wywrotka na trzy tłoki za 16000 odda,oczywiście rejestrowana.
A ja mam na sprzedaż MDW 514 s rocznik 1992 z hederem 4,4,na szumacherze,silnik perkins 180 km wywoławcza 50000 dla kolegów z forum jakiś upust.
Sławek77 szuka 524 to może ta 514 była by jakąś alternatywa , wrzuc fotki
Rozsiewacz Rauch ZSB 900 plus nadstawka na 3 bigi
Rozsiewacz Amazone ZA-F 803
Rozsiewacz Amazone ZA-U 1500
Zbierająca Pottinger
Siewnik Amazone D7
Rozsiewacze w jakiej cenie
to chyba te http://tablica.pl/rolnictwo/bedkow_1589 … ;q=amazone
Mam na sprzedaż siewnik saxonia a200 ze ścieżkami i znacznikami elektrycznymi,z oświetleniem ,bogata wersja.
Sprzedam ciągnik rolniczy marki FORTSCHRITT ZT 323A. Rok pr.1989, pierwszy właściciel w Polsce.
4X4, wyjścia hydrauliczne,sprzęgło i silnik po kapitalnym remoncie, zaczep HITCH, instalacja hamulców pneumatycznych, siedzenie pneumatyczne. Dodatkowo dorzucam trzy kompletne koła przednie, dwie pompy podnośnika, guma sprzęgła,
rozdzielacz hydrauliczny, podnośnik hydrauliczny kompletny i drugi na części. Ciągnik zarejestrowany i opłacony gotowy do pracy. POLECAM. tel.602116154 , 695005282, 68 3915706. Cena do negocjacji. link na allegro.... http://allegro.pl/fortschritt-zt323a-i4062791542.html
Mam trochę gratów na zbyciu:cyklopa nowy model,pług obrotowy trzy skiby Kverneland,zestaw siewny brona wirowa z wałem pakera i hydropakiem,do tego siewnik hassia,prasę new holland 841 za psi grosz,dodam że wszystkie maszyny sprawne i w dobrym stanie.
to Borys załóż swój tematy jak masz tyle gratów....
borys co i za ile i fotki jak można
Rozsiewacz Kuhn ZSB 900
Przetrząsacz Kuhn GF 6301
Zgrabiarka Krone 3.80- 4.20 Vario
Zgrabiarka Fella TS 310
Zbierająca Potinger
cene zgrabiarki Fella i foto poproszę na k_andrzej12@interia.pl
Fella poszła jest Krone i Deutz-Fahr
Bendek nie masz jakiś dobrych nie popękanych opon 13.6/r38. Mogą być łyse aby nie były spękane.
A to są takie jak na bliźniak do forsza?
Jak do mtz tylko węższe ok4cm. Bo takie typowe jak do mtz mam do kupna w dobrym stanie, ale są trochę za szerokie w buraki. A dziś zobaczyłem, ze z opony dętka wystaje i przez święta coś muszę skołować, bo oprysk czeka. Prawdopodobnie jechałbym na kielce, to jakbyś miał to wstąpiłbym. Wysokość jest z forszem praktycznie taka sama.
Mam całe koła po 300 do wzięcia http://olx.pl/oferta/mtz-kola-13-6-38-C … 5FJb5.html
Nawet je oglądałem, ale jechać tyle drogi to wartość kół przekroczy praktycznie. Wysłać też dużo wyjdzie chyba że masz jakiego taniego kuriera.
Faktycznie jest kawałek ale może będę leciał za radom koło czwartku.
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » sprzedam maszyny rolnicze!!!
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo