Odp: Zakup ciągnika
taki był pójdzie w pole to się trochę ubrudzi
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Ciągniki » Zakup ciągnika
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ładny, ładny też mam coś takiego w planach do dwóch lat
http://tablica.pl/oferta/case-5150-CID7 … bd614f6379 Ten też ładnie się prezentuje ma oadptacje pod tura
obok jest nówka ciągnik ten żółty tydzień ma tylko prawie 20sto krotnie mniejszy he he
Witam,kupiłem dzisiaj Renault 95.12 z turem stoll rocznik 1992,mam pytanie czy ktoś oś wie o tych traktorach,kupiłem go przypadkiem z lawety prosto z Francji za 12500,wydaje mi się że nie przepłaciłem stan naprawdę fajny,rewers,nawet radio działa.Za wszelkie informacje na temat tego traktora lub podobnych z góry dziękuję.
w tej cenie to kupiłbym i bez tura
Pochwal się jakąś fotką ;D
Sąsiad ma taką renówkę i jest bardzo zadowolony. Lata nią na okrągło, także motogodzin ma napukane ale jak narazie jeszcze nic przy niej przez 5 lat nie robił.
No ci powiem ze dobry zakup zrobiłeś pomimo tego że jeszcze zdjęć widzialem . Bedziesz zadowolony,twarde sprzęty . Ja też planuje jeszcze kupic drugą renie tylko mniejsza
Nie chce mi się wierzyć ale na liczniku ma tylko 3800 godzin,opony jeszcze oryginał 50%,silnik gra jak zegarek.
dlaczego ja nigdy nie mam takich okazji... czekamy na foty
ponieważ my mieszkamy w innej Polsce... ;-)
Nie płakać mi tu ! jedną ręką wertować internet a w drugiej trzymać kasę i na pewno traficie na jakąś okazję.
mi też nie chce się wierzyć że żadnej * nie ma
Kolego ..borys i jak spisuje się Tobie ciągnik już wypróbowałeś ???.Widzę ,że mieszkasz prawie z Łabiszynie
25h c360 dawało radę spokojnie pierwsze hektary dokupcie potem ciągniki zmieniajcie Dobra Rada
Renia zasuwa aż huczy,a spalanie aż mnie szokuje tak mało.
mnie też dziwiło 1 ro po zakupie
kumpel miał 1614 i sprzedał a kupił 155.54 i mówi że spalanie to samo tylko sprzęt za mały kupił głębosza 4 zęby i mówi że za mały
25h c360 dawało radę spokojnie pierwsze hektary dokupcie potem ciągniki zmieniajcie Dobra Rada
Kolego, ja mam MF 2680 140KM do tego MF 203 i Renault na 5ha i też dają radę. Na Twoim miejscu bym konia zaprzągł bo też da radę no i co ważne to nawali i idzie dali a nie zjada więcej niż spali C360.
Możesz polecić pośrednika na zakup ciągnika tej marki ???
zapalił mi się dzisiaj nh bo jakiś kutas żle zamontował przewód plusowy ostatni miesiąc gwarancji
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Ciągniki » Zakup ciągnika
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo