Odp: Mdw 524
wejdź na stronę panków sklep
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Mdw 524
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 36 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wejdź na stronę panków sklep
Orientujecie się ile kosztuje podłoga do E 524 ??
Oglądałeś tego z podlaskiego ?
sprzedany ... miałem jechać jutro z rana i dzwoniłem i dzisiaj sprzedał..
Masz coś innego na oku ?
jutro jadę do Grójca obejrzeć 524
sami kupiliśmy 2 miesiące temu e 524 z Obrowa. Dzwoniliśmy o tego Bonhila z Siemiatycz to tak jak ktoś tu pisał, że z elektryką miął problemy. I facet kręcił coś. Że jest rolnikiem i do siebie kupił po żniwach ale że za duży i chce sprzedać itd itd. Śmiał sie też że wszystkie telefony jakie o niego odbiera sa z kujaw
Wracam właśnie z Grójca . Kombajn strasznie zniszczony , a hedera to tak pospawanego jeszcze nie widziałem . szkoda drogi ale co zrobić..
Niestety tak to bywa, ale trzeba szukać, jeżeli był gdzieś wystawiony w necie to daj linka jako przestrogę
sami kupiliśmy 2 miesiące e 524 z Obrowa. Dzwoniliśmy o tego Bonhila z Siemiatycz to tak jak ktoś tu pisał, że z elektryką miął problemy. I facet kręcił coś. Że jest rolnikiem i do siebie kupił po żniwach ale że za duży i chce sprzedać itd itd. Śmiał sie też że wszystkie telefony jakie o niego odbiera sa z kujaw
za ile kupiłeś jeśli można wiedzieć ?
Za 50. Ojciec trzy razy dziennie przeglądał allegro i jak tylko się pojawił to od razu tel, na drugi dzień pojechaliśmy, no i jest. Ściągnięty z Francji. Trochę drogo w porównaniu do innych ale stan naszym zdaniem bardzo dobry
Za 50. Ojciec trzy razy dziennie przeglądał allegro i jak tylko się pojawił to od razu tel, na drugi dzień pojechaliśmy, no i jest. Ściągnięty z Francji. Trochę drogo w porównaniu do innych ale stan naszym zdaniem bardzo dobry
Oby ten zakup z Francji służył jak najdłużej bezawaryjnie bo jak handluję z nimi i ich znam to raczej nic dobrego nie sprzedają bo albo robią sami i gonią albo sprzedają uszkodzone, osobiście wolę to uszkodzone bo rozbieram, naprawiam i sprzęt jak z serwisu bo dopóki coś im poważnego nie nawali to raczej sprzęt serwisują ale i też dobrze męczą z resztą co można wymagac od człowieka co pije już przy śniadaniu ale za to tanio sprzedają i z tych 50 to gośc zarobił na Was 25 albo i więcej na czysto a sprowadzenie takiej maszyny z Francji to koszt ok 10-12tyś.
Wyjdzie w praniu. Koszt transportu to sam powiedział że 10 tyś. A co do kombajnu- to miał wymieniany silnik bo nie spuścił gość wody i rozsadziło blok podczas mrozu. Tyle wiemy z jego historii.
Pytanie- we Francji mają takie mrozy?
Przypadkiem koleś nie mieszka w zawałach ? przy krajowej 10 tam go kupiłeś ?
Uważaj na olej,bo woda w tych kombajnach lubi zawitać
http://tablica.pl/oferta/kombajn-fortsc … c74d55608f coś nowego
To sprzęt Wiesława z Postolic tylko z daleka wypicowany nic innego
Uważaj na Wiesia.... On chyba jeszcze niczego dobrego nie sprzedał....
Tak, przy dziesiątce niedaleko Torunia. Nie wiem gdzie gość mieszka, ale ma stacje diagnostyczną i warsztat samochodowy, samochód z cysterną i lawetą, i w wolnym czasie ściąga kombajny, głównie claasy. Ma brata który też trudni się ściąganiem kombajnów, może on mieszka tam gdzie mówisz (są bardzo podobni).
A ten z linku to wygląda jakby malowany, przynajmniej wg mnie
Ja tego kiedyś wstawiałem bo on ma coś poprzerabiane z chłodnicom , popatrz na 4i5 zdjęcie.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 36 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Mdw 524
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo