Odp: GG FORUMOWE
Bo fotogeniczny jesteś
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 109 110 111 112 113 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bo fotogeniczny jesteś
to nie to - mają blisko do mnie i nie chce im się daleko jeździć
jak ja miałbym sie wypowiedziec, to nie wiem czy przez cenzure przeszło by to. moim zdaniem cały system dopłat jest chory, a o nowym PROW nic nie wiem, moze mnie uswiadomicie jakie sa załozenia do niego
Wie ktoś czym się różni wiertarka WS15 od wiertarki WS16? Znalazłem dwie takie w podobnym stanie i w takiej samej kasie i nie wiem którą wybrać.
Chyba tylko tym że ws16 jest nowsza. Patrząc nguglach nic się nie różni od ws15
sawek masz pełną skrzynkę. Gdzie te wiertarki i za ile bo też czegoś szukam, chyba że kupisz obydwie
sawek masz pełną skrzynkę. Gdzie te wiertarki i za ile bo też czegoś szukam, chyba że kupisz obydwie
Już trochę wyczyściłem skrzynkę. Wiertarki są w moich okolicach jedna bliżej Tarnowa a druga bliżej Mielca, a cena to 900zł, dwóch na pewno nie wezmę tylko się jeszcze zastanawiam którą wezmę.
Panowie byłem dziś na swoim jęczmieniu sianym w grudniu i muszę powiedzieć że wygląda obecująco .... )
Pożar spichlerza w mojej gminie, sobota w nocy, do lat 90 trzymano tam zboże potem stał pusty, 5-stropów drewnianych.
http://www.youtube.com/watch?v=OzSGXqQD … e=youtu.be
Zobaczcie na Expres reporterów. Ktoś z okolic Ciechanowa zna może tą sprawe?
To moja gmina druga wioska ode mnie 5 km, a ja dowiaduję się dopiero dziś z tygodnika ciechanowskiego. Oczywiście zaraz zaciągnąłem języka. Otóż gość kupił stary dom jako letniskowy w środku wioski o najlepszych glebach w gminie, największych gospodarstwach i największych hodowcach bydła mlecznego. Najciekawsze że ma z drugiej strony, bliżej swojego domu trzykrotnie większą oborę, ale temu rolnikowi nawet nie próbuje podskoczyć. Znalazł sobie ofiarę w postaci młodego spokojnego chłopaka. Gość przegrywa sprawy ale cały czas się odwołuje albo stosuje różne kruczki prawne żeby rozprawa się nie odbyła, w końcu jako policjant wyższej szarży wie jak to robić.
Ciekawe czy wycofa swoje odwołanie jak obiecał, przed następną rozprawą która ma się odbyć
5 III bo jeżeli nie to chłopak będzie w dużych tarapatach.
Było już na forum o tym jak to jest wpuścić mieszczucha do wsi, według mnie to tylko ASF jest porównywalną zarazą.
No to właśnie wrócił do domu świeżo upieczony inż. rolnik od niedzieli magisterka na innym kierunku.
trzebaby to opic.
No to właśnie wrócił do domu świeżo upieczony inż. rolnik od niedzieli magisterka na innym kierunku.
gratulacje A gdzie chodziłeś? Ja na sggw raczej ruszam
androl napisał/a:No to właśnie wrócił do domu świeżo upieczony inż. rolnik od niedzieli magisterka na innym kierunku.
gratulacje A gdzie chodziłeś? Ja na sggw raczej ruszam
To syn ja jakby co to może kiedyś uniwersytet trzeciego wieku
Panowie ma ktoś może gdzieś niepotrzebny w przysłowiowych pokrzywach pług B 125? (najlepiej 4 skiby)
Panowie, mam trochę literatury tzn. katalogi części, instrukcje obsługi do kombajnów i sieczkarni HN, kombajnów CLAAS, kombajnów New Holland, ciągników MF i JD oraz kombajnów MF , mogę udostępnic poszczególne skany bo nie jest to do sprzedania ale kolego z forum udostępnię a i mam tabele wysiewu do siewnika kuku KUHN z podsiewaczem. Jak coś to pytac. A ,a, jeszcze jakieś papiery do kombajnów DF i katalogi części do silników DF kilku modeli.
Panowie orientujecie się do kiedy duże zakłady, czy też skupy podpisują umowy na rzepak? Bo poniekąd na razie cena rośnie więc może warto się jeszcze wstrzymać? Miałem jechać w i pytać, lub się nawet dogadywać, ale trochę mi się skomplikowało, i muszę siedzieć w domu.
Chyba do końca czerwca nawet.
Panowie, zapomniałem dodac że literatura o której pisałem wcześniej to skany dla kolegów z forum są za nic tylko muszę wiedziec konkretnie co potrzeba żeby nie przewalac wszystkiego bo czasu nie mam na to. A i jak by kogoś interesowały silniki Forda MF i Deutz do kombajnów to też się da coś załatwic w temacie.
Panowie miałby ktoś jakiś skan, czy schemat przekładni w rozsiewaczu nawozu rauch lub kuhn comette to to samo. Kupiłem właśnie a po wiośnie chciałbym wymienić łożyska bo jeden talerz ma luz trochę a to sprzęty dobre. Jest już jeden i teraz drugi. Udało się kupić za 1600zł z wałkiem warto było? http://tablica.pl/oferta/rozsiewacz-naw … d9eb0aead9
Strony Poprzednia 1 … 109 110 111 112 113 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo