Temat: Koła 18,4-30
Mam nie potrzebne koła z Forscha 18,4-30 dobre jako rezerwa, bieżniki około 15-70%. Dwie są z ZT303 i jedno z E512. Sprzedam wsze tylko w calku.
Cena za wszystkie (1500kÄ) to jest około 230Zl.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Koła 18,4-30
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam nie potrzebne koła z Forscha 18,4-30 dobre jako rezerwa, bieżniki około 15-70%. Dwie są z ZT303 i jedno z E512. Sprzedam wsze tylko w calku.
Cena za wszystkie (1500kÄ) to jest około 230Zl.
Wychodzi dobra flaszka na koło + transport.Ja potrzebuję do 514 .Polum gdzie ty dokładnie mieszkasz.?
Przepraszam, ale juz sa sprzedane
Jinak mieszakm w mieście Krnov przy granici CZ-PL
Uważam o sprzedaży przyczepy, juz mam kupiony inny większy.
Jest v dobrym stanie, papierowa ladownosc 5t, ale da rade bez problemów 8t. Teraz ma kola blizniaki 8,28-20.Podłoga jest 4mm.
Ma originalne papiere. Dam k temu i kola balony 16-20.
Cena 30000kÄ, to jest okolo 4500Zl.
Szkoda że ponad 400 km bo dobre pieniądze a mi w sumie potrzebna taka mniejsza wywrotka i jeszcze z papierami.
Ta przyczepa ma okolo 2-2,2tony, da sa zabrać na przyczepe za większe osobiste auto.
W ogóle poulm w Twoim rejonie ( a nawet ogólnie CZ) są bardzo dobre ceny na maszyny rolnicze... ja poluję na sprawnego z papierami zetora 50 super, ale ciężko coś dobrego trafić za małe pieniądze,,,
Wsystko tez nie, to jest indiwidualne.:nie_wiem:
Zetor Super 50 jest juz stary weteran, to juz jest o wiele lepczy Zetor 8011 lub was Ursus tej kategorii. Dla nas se na sprzedaż kola zebate do Z8011-12145 na bieg 40km/h, i to jest wspaniała przerobka.
U Forscha to jest juz originalne, dla tego je mam.:brawo:
Polum ja chyba byłbym zainteresowany przyczepą - jutro dam znać. Tylko popytam o transport. nie mam tak daleko do Ciebie.
Polum gdybyś mógł napisać jaki jest wymiar pomiędzy kołami, jej długośc i szerokość. Bo wykombinowałbym jakąś lawete.
Wymiary zewnętrzne sa 225cm x 455cm + 180cm dyszel pociągowy (?) - pisze to dobrze ?
Między koly jest 123cm i od zewnątrz 215cm.
Teraz mam papiere w depozycie. Na sprzedaż musze urobicz nowe kontroli technicznej i potem moze zarejestrować papiere na nowego właściciela.
a na kiedy mógłbyś te papiery załatwić.
Marcin jeśli sie nie zdecydujesz to daj znac bo ja coś w ten deseń potrzebuje...
Papiere te przyczepy sa jescze dla ciężarówki i nie mam je jescze przebudowane za ciagnika. Dla nas to jest mozne, ale jest to wiele roboty, pieniadzi i komplikacji w urzędów.
Ale po co skoro do przerejestrowania będzie potrzebne tłumaczenie dokumentów i w tłumaczeniu wpisuje się rolnicza i będzie rolnicza.
No to aktualna ta przyczepka?
Jeśli sa dokumenty to w przyszłym tygodniu chciałbym po nią podjechać Polum
I kolik to masz kilometrow?
Nie chcesz najpierw przyjechać osobiście?
Jak juz pisalem,przyczepa ma originalne papiere i jest to dla czezarowki.
Papiere mam w depozycie i musze urobicz kontroli technicznej i stwierdzić ubezpieczenie, Potem moze przyczepu sprzedac i zarejestrować na nowego właściciela, ktory mi musi dac pełnomocnictwo dla wymeldowanie za granicy.
Jest to komplikowane,ale inacz to nie ide:nie_wiem:
Juz raz spzedawalem stare przype do Polska i kupujący mi dal kaucji a do tygonia wykonalem papiere i kontroli i przyczepa odjechala.
Nie wiem jak inaczej to urobicz. :nie_wiem:
przyczepa z czech lub ciągnik opuszczając czechy musi być zarejstrowana ... na nowego właściciela ... ot takie prawo ... przy najmniej tak było
Tak to jest.
Jescze moze przyczepa odjechac do Polska,,kiedy ma platne kontroli technicznej a papiere zajerestrowac na nowego właściciela i potem posłać przez pocztę. :hmmm:
Tak mw_marcin nie reaguje :nie_wiem:
Juz mam STK gotowe i teraz nie jest problem przepisac papiere na nowego właściciela.
Przyczepa jest dalej na sprzedaż.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Koła 18,4-30
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo