Odp: [Sprzedam] Części Fortschritt- nowe i używane!!
podaj meila
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=1726
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » [Sprzedam] Części Fortschritt- nowe i używane!!
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
podaj meila
Ulatowskisebastian@wp.pl tylko foty mają być dobre
Seba dzisiaj nie dałem rady...
Zauważyłem... Chyba kupię nowe bo tu raczej nie ma co oszczędzać bo trochę babrania żeby to rozbierać to jest .
poszło foto
Nie zła, ojciec kupił nową , klops sory
Po opony gdzie jeździsz? Do niemiec może ?
Ja dalej szukam Opony a Do Bendka trochę daleko się wybrać
mi czy tobie?
Dla mnie, poszukuje bo prawa poszła
jak bd mial czas to wrzyce swoja
Jakie te opony potrzebne?
na przód do 323
Bendek miałbyś linkę do E 514 do regulacji obrotów motowideł? Jeśli tak to ile chcesz za nią?
Jaka długa ma być?
Linka u mnie ma 170cm (od końca gwintu przy kombajnie do tego bolczyka zabezpieczającego we widełkach od strony hedera) a pancerz u mnie ma 133cm z tym że od strony kombajnu jest normalnie zakończony metalową tulejką z kalamitką a od strony hedera jest już tylko goła spirala pancerza
Kolego Bendek masz może podsiewacz do E514 jeśli tak to jaka cena i czy możliwa jest wysyłka.
Bendek to jak z tą linką? Będzie coś? i cena. Wczoraj próbowałem rozruszać tą co miałem, CX lałem i ostatecznie zrobiły się dwie linki. Mam jeszcze dwie linki od rewersu od 516 ale mają gwint na M8. Wolał bym jednak oryginał ale jak by nie było to wtedy z tą pokombinuje
Odgrzewam...jak by cuś to jest sporo części z rozbiórki i nowych do kombajnów E-512 E514....
no ta linka będzie czy jak...
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » [Sprzedam] Części Fortschritt- nowe i używane!!
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo