1 Ostatnio edytowany przez macherr (2006-12-28 15:54:43)

Temat: rejestracja

Jak u was wygląda sprawa z rejestracją 323 dzisiaj byłem zarejestrować i wielkie kłopoty z masą przyczep bo nie było tej masy podanej w brifie ile macie wpisane w dowodach rejestracyjnych. Jeszcze  tylko  jutro opłata w US tylko 5 pln po nowym roku nie wiadomo trzeba się spieszyć.

GG 309772

2

Odp: rejestracja

U mnie dop. masa całkowita  przyczep w 323- 20000 kg.

3 Ostatnio edytowany przez macherr (2006-12-28 16:21:34)

Gdzie to miałeś wpisane jak rejestrowałeś albo skąd wziąłeś taki wpis bo diagnosta nie może znależć w żadnym katalogu danych do tego ciągnika

GG 309772

4

Mój ciągnik sprowadzil znajomy i zarejestrował na siebie ja miałem gotowy dowód z ubezp. i dane podalem ci z dowodu z dzialu dop. masa calkowita przyczepy . (Brifu od mojego ciagnika nie mam)

5

u mnie 30000 kg tlumacz przysiegly z oryginalu ale ja jeszcze nie mam nawet przegladu bo troszke sie boje mam tylko tlumaczenie oryginalnego dow i brifu

[you] nie zaśmiecaj forum zanim napiszesz pomyśl[you]

6

No to jeszcze lepiej a co do przeglądu to wszystko daje się zalatwic (lub naprawic);)

7

ale co przejdzie a co ni9e oto jest pyanie sama laweta do stacji to 200 a to juz troszke boli

8

Ja to bym ci radził to 200 w dowod i osobowką pojechac wink

9

to jeszcze trzeba miec dowod to zerowy przeglad traktorek swierzo w kraju

10

Dowód to powinieneś mieć tylko że niemiecki ja miałem , sprawa ton już rozwiązana 24000kg.

GG 309772

11

niemiecki dowod mam ale wolal bym polski dzis patrzylem to nawet na tabliczce na ramie jes napisane ze moge 30000 ciagac macherr z ktorego roku masz swojego

12

Rocznik mojego to 87 muszę sprawdzić na tabliczce bo może żle mi wpisał diagnosta.

GG 309772

13

jesli mozesz to napisz mi na co zwracal uwage podczas przegladu a na co moze przymknac oko wink

14

Przegląd był na papierze:D,a na tabliczce u mnie też 30000 kg.

GG 309772

15

taki to ma dobrze tez bym tak chcial

16

A nie taniej wyjdzie zalatwic probne numery ? Ja aqrat pojechalem na "dzika" z trojkatem na burcie i corka jechala za mna na awaryjkach transitem smile Mysleli, ze sluzba drogowa smile nawet im pomachala. smile

17

no i forszajek juz po badaniu jakos przeszedl nie bylo wcale tak tragicznie jak sie balem jeszcze tylko dowodzik i na publiczne drogi szrzowac

18

No to szykuj maszynę na zlocik forumowiczów big_smile niezapomnij o tuningu optycznym cool

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

19

piszcie tylko gdzie i kiedy big_smile

20

OOOO, taki zlocik, to była by fajna sprawa, tylko gdyby zlot miał odbyć sie w lubelskiem, to musiałbym mojego Forszajka na wagon załadować:D

tel: 605107385  czynny non stop
ZT 323 A 89`
E 512 77`
B 200/5 83`
Brakuje mi Trabanta   http://img77.imageshack.us/img77/6011/fzt303nb5.gifhttp://img519.imageshack.us/img519/7425/cccp.jpghttp://img148.imageshack.us/img148/4215/trolex.jpg