Temat: Części do 300/303

Jak w temacie , kabina ,błotniki ,szyby 1,50zł/kg

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

2

Odp: Części do 300/303

A wysłałbyś kurierem?  Interesowałyby mnie błotniki do jumza założyłbym. Mogą być bez uchwytów. Potrzebuję jeszcze całą wirówkę, jakąś szczelną, bo moja już puszcza za dużo przy tulejce. Jakbyś miał i chciał sprzedać to poszłoby za jednym pakowaniem.

3

Witam a znalazła by sie rurka od wtrysku 3 od rozrządu

4

Dach masz cały nie połamany ?

5

Koło pasowe i całe mocowanie pompy wspomagania by było? Pompa też by mogła być

E 516 na części
Telefon 695 076 269

6

A wysłałbyś kurierem?  Interesowałyby mnie błotniki do jumza założyłbym.

Kurier wyjdzie drożej niż błotniki , chyba że masz na myśli przednie.

Bez przesady w każdym sklepie przecież kupisz , nie są drogie.

Dach masz cały nie połamany

Cały

Koło pasowe i całe mocowanie pompy wspomagania by było?

Ja mam stary typ , pompa przy skrzyni

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

7

marcin napisał/a:

Jak chcesz rurki to przyjedź do mnie, dostaniesz cały komplet bo wysyłał nie będę bo nie mam na to czasu.

Tel.795-243-626
Trudno jest byc ***, ale ktoś to musi robic...
https://web.facebook.com/JanMir-1851091 … page_panel
http://www.janmir.com.pl

8

Zaraz bede u ciebie

9

Oferta nadal aktualna. Przykładowe ceny:
Błotniki tył 20zł szt.
Błotniki przód 20zł szt
komplet szyb 50zł
zbiornik paliwa 20zł
zbiornik oleju 20zł
koła tylne 50zł szt
koła przednie 40zł szt
serwo wspomagania z przedłużonym wąsem 100zł (stary typ)
siedzenie 50zł
kabina cała (z szybami) 150zł
bez szyb 100zł
skrzynia biegów prawie po remoncie (niektórzy pamiętają) 1000zł
i wiele wiele innych za wyjątkiem części do silnika

Ty sprzedajesz całe koła czy tylko felgi? jak całe to w jakim stanie opony i jaki rozmiar?

O FORTSCHRITTA TRZEBA DBAĆ,TO NIE ŻADNA CHIŃSKA BLAĆ,BO TO DO DZIŚ JEST SPRZĘT FEST I DLATEGO JEST THE BEST!!! big_smile Gdy ci smutno,gdy ci źle,idź do kuchnii,nażryj się...   
+7/-0

11

tył to raczej felgi

30 calowe?

O FORTSCHRITTA TRZEBA DBAĆ,TO NIE ŻADNA CHIŃSKA BLAĆ,BO TO DO DZIŚ JEST SPRZĘT FEST I DLATEGO JEST THE BEST!!! big_smile Gdy ci smutno,gdy ci źle,idź do kuchnii,nażryj się...   
+7/-0

13

tak 30"