Odp: GG FORUMOWE
Krzysiek - wysyłasz dziecko do szkoły?? Pamiętam, że byłeś za ratowaniem sześciolatków ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 110 111 112 113 114 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Krzysiek - wysyłasz dziecko do szkoły?? Pamiętam, że byłeś za ratowaniem sześciolatków ...
Byłem jestem. Ratowanie sześciolatków jakoś nie wypaliło.
Córka idzie do szkoły do pierwszej klasy od września. Coś tam można niby pisać by odroczyć ale cała jej grupa przedszkolna idzie, w kupie raźniej niech idzie.
Ktoś ma na sprzedanie dęntke nową do Forsza na przód ? Może PiotrK ma nówki ?
W każdym w miarę profesjonalnym serwisie opon dostaniesz bo na tym rozmiarze bazuje większość koparko-ładowarek.
A jak nie to zadzwoń do Motobudrexu, Tharta czy innej hurtowni i przysla Ci do domu. Telefony wygoogluj sobie.
Mam prośbę do kolegów z Dolnegośląska potrzebuje namiary do szkółek, interesuje mnie tj kilka jabłoni, śliwek czereśni, wiśni, porzeczek itp, zakładam mały sad ok 10arów,
Ktoś ma na sprzedanie dęntke nową do Forsza na przód ? Może PiotrK ma nówki ?
Ktoś pisał że można wsadzić 20-tke od przyzepy 9.00-20 i też będzie. Ciekawe jak kominek
Bywały czasy, że naciągałem 13 z dużego fiata do przyczepy 15,3 i robiło. Jak się niema co się lubi to potrzeba jest matką wynalazków.
Byłem jestem. Ratowanie sześciolatków jakoś nie wypaliło.
Córka idzie do szkoły do pierwszej klasy od września. Coś tam można niby pisać by odroczyć ale cała jej grupa przedszkolna idzie, w kupie raźniej niech idzie.
U mnie to samo. Cała grupa z przedszkola i córka też chce iść. Aż się rwie... Niech idzie ....
PANOWIE wy tu gadu gadu a w mazowieckim blokady drogowe zablokowana jest 19 w Łosicach oraz 2 w okolicy Zbuczyn
Tylko co to da ?
Panowie korzysta ktoś z tej strony , na ile sprawdzają się ich prognozy ? http://www.proplantexpert.com/expert/dt … mer=4811_1 na mapce jest nawet moja gmina.
Krzysiek napisał/a:Byłem jestem. Ratowanie sześciolatków jakoś nie wypaliło.
Córka idzie do szkoły do pierwszej klasy od września. Coś tam można niby pisać by odroczyć ale cała jej grupa przedszkolna idzie, w kupie raźniej niech idzie.U mnie to samo. Cała grupa z przedszkola i córka też chce iść. Aż się rwie... Niech idzie ....
Do pierwszej klasy idą obowiązkowo dzieci z rocznika 2008 urodzone styczeń-czerwiec. U mojego synka w grupie były robione testy z jakiejś poradni czy dzieci się nadają do pierwszej klasy. Z grupy ponad 20 dzieci tylko 3 dostało zielone światło (w tym moje). Wiem że rodzice kombinują i jeżdżą z dziećmi do poradni i starają się udowodnić że dziecko się nie nadaje - troszkę przesada. Moim zdaniem dzieci sobie spokojnie poradzą ale jeśli miał bym wybór (a niestety nie mam) to zostawił bym dziecko w zerówce i do pierwszej klasy za rok.
dało tyle że Kalęba ustąpił media krajowe milczą a rolnicy protestują zobaczymy co czas przyniesje
Dane na dziś. Hurtownie w Warszawie kupują ziemniaka cypryjskiego po 1 zł/kg i w odwłoku mają polskiego. Nasz rodzimy z błota w ostatniej chwili wyciągnięty schodzi z ceny poniżej 10 zł/worek. Marchew myta kalibrowana i układana - 0,5 zł/kg. Jabłka przemysłowe w Hortexie Skierniewice 0,34 zł/kg. Kapustne, biała, czerwona, pekińska w okolicach 0,5 zł/kg.
To co, jako licząca się społeczność internetowa może wesprzemy którąś grupę ? Świniarze już nieśmiało wychodzą na przejścia dla pieszych. Sadownicy już wygodne buty szykują. Ja, jako jedyny w gminie mam taką powierzchnię ziemniaka. Wyjdę na pasy sam. Po którymś tam przejściu nawalony bratni Ukrainiec przejedzie mnie na płasko.
To co, którą grupę popieramy ? Przecież nie możemy patrzeć i nic nie robić !
Agituję za okopową, swoją własną.
Sławek radziłbym poprzeć ogólnie brać rolniczą anie darmozjadów na wiejskiej
Panowie miałby ktoś jakiś skan, czy schemat przekładni w rozsiewaczu nawozu rauch lub kuhn comette to to samo. Kupiłem właśnie a po wiośnie chciałbym wymienić łożyska bo jeden talerz ma luz trochę a to sprzęty dobre. Jest już jeden i teraz drugi. Udało się kupić za 1600zł z wałkiem warto było? http://tablica.pl/oferta/rozsiewacz-naw … d9eb0aead9
dobry zakup, ja mam podobnego z tą samą przekładnią , rauch comet 600 z nadbudową ładuję nawet tonę, tabelę kiedyś kupiłem i mam kserówki, jak znajdę skany to wrzucę, aha mam też przekrój przez skrzynie przekładniową z opisem łożysk i wszystkich uszczelniaczy
Właśnie kupiłem drugi taki sam, przez to że to dobre maszyny. Proste i nie ma co się psuć. Mi rzuca na 15m śmiało saletrosan teraz siałem i jest git bo co tyle ścieżki robię.
Sławek radziłbym poprzeć ogólnie brać rolniczą anie darmozjadów na wiejskiej
Popieram. Donald zmienia ministra jak by to miało pomóc. U mnie w okolicy spokój bo tu większość żyje z produkcji zbóż i dopłat i obudzą się i będą skłonni do wspólnego działania dopiero jak przyjdą żniwa.
Blokady dróg są może i skuteczne ale wkurwiają "mieszczuchów"
- o co im chodzi przecież dostają dopłaty?!
My tam zrozumienia nie mamy. Nawet osoby wywodzące się z wiosek tak myślą
Ale niestety lepszej formy protestu chyba dla nas nie ma....
Można by zablokować internet....
Jest jeden koleś co ma na to wszystko dobry plan Nazywa się Brunon Kwiecień i jak by się do mnie zgłosił to w ramach wolontariatu paletę saletry bym mu podrzucił własnym transportem nie pytając o koszta. Ale chwilowo jest ubezwłasnowolniony przez aparat ucisku...
CBŚ już cię namierza:)
Strony Poprzednia 1 … 110 111 112 113 114 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo