Temat: Do czego służy forum
Forum z definicji jest miejscem do dyskusji.
A u nas ostatnimi czasy wszyscy się obrażają i nie wiem dlaczego? Po to zostało to stworzone aby można było się wymienić poglądami , doświadczeniami , spostrzeżeniami . Nie wszystkie poruszane tu sprawy każdemu będą pasowały , i o to chodzi po to jest forum. Nikt nie projektuje , unowocześnia samodzielnie pracuje nad tym grupa ludzi i po dyskusjach wychodzi jakiieś sensowne rozwiązanie. dlatego jak coś piszecie musicie się pogodzić że coś może zostać skrytykowane , jeśli uważacie inaczej to załóżcie blog i tam przyjmujcie słodzenia i komplementy , TO JEST FORUM (czytaj definicję). Miras chwała ci za to że jechałeś ileś tam km żeby zrobić foty , rozwiązanie super!!! ale wykonanie mi się nie spodobało może ktoś to zrobi lepiej i plus dla ciebie , że to pokazałeś.
A , że ja cię skrytykowałem jako admin( co to ma za znaczenie) , przecież nie ciebie , a poza tym jestem takim samym userem jak ty i wiem że jest wielu userów na tym forum z większym doświadczeniem i mądrzejszych , a przywilej ten mam tylko dlatego , ze zdecydowałem się założyć to forum gdyż na PPR panował straszny bałagan.
Wszystkie wątpliwości skargi wnioski , spostrzeżenia opisujcie w hyde parku , jest tam specjalne forum.
GG 5280421 Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty