Temat: Sprzedam części od ursus c360

Tak jak w temacie mam na sprzedaż części od c360 bo wydarzył się dziś wypadek i pozostało ją sprzedać na części.

http://tablica.pl/oferta/ursus-c360-w-c … c4f7f65610

jak by coś to można i pisać tu:) koła tyle w bardzo dobrym stanie, pompa podnośnika wzmocniona pół roku używana, zwolnice, podnośnik, tylny most, itd.. tylko nie pytać o obudowę skrzyni bo się nie nadaję do niczego ale tryby wszystkie są dobre smile

2

Odp: Sprzedam części od ursus c360

lukas0304 napisał/a:

Tak jak w temacie mam na sprzedaż części od c360 bo wydarzył się dziś wypadek i pozostało ją sprzedać na części.

jak by coś to można i pisać tu:) koła tyle w bardzo dobrym stanie, pompa podnośnika wzmocniona pół roku używana, zwolnice, podnośnik, tylny most, itd.. tylko nie pytać o obudowę skrzyni bo się nie nadaję do niczego ale tryby wszystkie są dobre smile

a   co  sie  przytrafiło   tej   60-tce?

maszyny Fortschritt  geniale   w  swojej prostocie   ale  jakże  przemyślane   ,wyciągnij    skrzynie  biegów  w  e512   a  w   bizonie  big_smile  wymontuj     silnik   w  zt300   a   w  dużym   ursusie  .

3

a same oponki tył jakieś foto i cena

4

lolekzetor napisał/a:
lukas0304 napisał/a:

a   co  sie  przytrafiło   tej   60-tce?

Pękła obudowa skrzyni tam gdzie przykręcasz do tylniego mostu.

5

rmalis napisał/a:

a same oponki tył jakieś foto i cena

Bym wolał w całości sprzedać na powietrzu całe kompletne 400zł sztuka foto później wstawię jak zrobię.

6

ile za całość

7

A masz może mocowania tylnych obciążników?

Transport lawetom do 10 ton 696364854 24 h

8

kolektor wydechowy chętnie kupię

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

9

borys23455 napisał/a:

A masz może mocowania tylnych obciążników?

nie mam już bo sprzedałem całe kompletne koła z obciążnikami.

10

gienio79 napisał/a:

ile za całość

brakuje jej już całego podnośnika czyli mówiąc potocznie plecaka pompy podnośnika tylnego zaczepu i tylnych kół a za resztę to możemy się dogadać za ile by poszła smile

11

Piotrfire napisał/a:

kolektor wydechowy chętnie kupię

za kolektor z kolankiem 50zł nie popękany..

12

Gdybyś mieszkał obok to bym się skusił , cena w sklepie 65zł

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

13

mam samo kolanko jakby to coś ratowało Piotrze

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

14

Odświeze troche. Na sprzedaż mam części od c360:
Zbiornik paliwa
Kolumna kierownicza
Kierownica niska
Filtr powietrza mokry.
A i z chęcią kupie c360. Moze być bez blach, kabiny, papierów, z łysymi oponami, bez elektryki. Ogólnie odpalający na pych korpus tego ciągnika. W miare blisko i jak najtaniej.

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....