Temat: Sarna+samochód=wypadek
Mam prośbę aby tu opisać jak się starać o odszkodowanie za wypadek z udziałem sarny lub innego zwierza bo wujas miał te przyjemność i nic nie może wskórać.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Sarna+samochód=wypadek
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam prośbę aby tu opisać jak się starać o odszkodowanie za wypadek z udziałem sarny lub innego zwierza bo wujas miał te przyjemność i nic nie może wskórać.
jak nie masz AC to dupa blada...jeśli był znak o zwierzętach leśnych to nadleśnictwo może starać się o odszkodowanie od kierowcy...
bez AC to nie przejdzie w ubezpieczalni, a jak po zdazeniu nie było policji to też dupa
Jak policja była, lub ma świadkow to mozecsprobowac załozyc sprawecz powodztwa prywatnego, ale czeka go dluga droga do finalu. Najlepiej udac sie do firmy wyciafajacej odszkodowania i pogadac z nimi. Swoja dzialke wezmaale sa skuteczni
Zwierzaka w bagażnik i to co w garze to Twoje
To jest normalna szkoda łowiecka. Najlepiej wezwać policję i sporządzić protokół. Potem do koła łowieckiego na terenie którego miało miejsce zdarzenie, szacowanie strat i tyle. Jak nie zgadzasz się z wysokością odszkodowania to wtedy Sąd z powództwa cywilnego.
Dzięki ,przekaże wujowi.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Sarna+samochód=wypadek
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo