Temat: Czarno i mroczno.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019389,tit … omosc.html

Czy nie można się inaczej bawić będąc mlodym czlowiekiem?

2

Odp: Czarno i mroczno.

Na 100% nikt z nich nie spodziewał się takiego zakończenia i nikogo ta tragedia niczego nie nauczy niestety .

3

Mentalności ludzi się nie zmieni to po pierwsze ,a po drugie wariaci się nie rodzą sami się sieją. Niech umierają tylko innym niech nie robią krzywdy

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

4

marek2011 napisał/a:

Mentalności ludzi się nie zmieni to po pierwsze ,a po drugie wariaci się nie rodzą sami się sieją. Niech umierają tylko innym niech nie robią krzywdy

Masz trochę racji, ale nie kiedy jest tak że to pasażerowie zachęcają kierowce do popisywania itp. wręcz chętnie z takim siadają, a później ludzie się dziwią że tyle młody się zabiło.

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

5

Też jeździłem po pijaku też szybko i też z pasażerami i to że nikt nie zginą to cud widać że nic się nie zmieniło i szybko się nie zmieni puki będzie akceptacja społeczeństwa na takie wygłupy.Kurcze dzisiaj się ścigałem z gościem i 200km/h to była norma i to nie była autostrada i że się nic nie stało to też cud na moją obronę mogę powiedzieć że byłem trzeźwy ale jaka adrenalina.

6

w Wiadomościach podawali że osoby w wieku 13-17 lat.. żadna nie posiadała prawa jazdy...

... jestem rodzicem , syn ma już prawie 12 lat i na pewno wiem, że o 3 w nocy nigdzie go bym nie wypuścił ( za rok). Ja nawet dorosły musiałem rodzicom mówić gdzie jestem i mniej więcej o której wrócę i wcale nie uważam że to było złe.... różne głupoty się robiło, ale nie TAKIE...

Rodzice tych zmarłych dzieci już są ukarani, ale jak gówniarze 16 letni chlają w miejscu publicznym klnąc tak, że murarz na budowie mógłby się od nich uczyć, a policja mówi, że nie ma paragrafu, aby im cokolwiek zrobić to gdzie tu sens? czy trzeba koniecznie brać sprawy w soje ręcę? Złodziejowi, co kradnie na żywca, policja nie może udowodnić, bo jak porzucił samochód w miejscu przestępstwa i uciekł, to przecie on tylko przyjechał autem pospacerować w świetle księżyca... sad I dziwić się że były lincze i samosądy... wg mnie worek na łeb, rura gumową w ręce i prać, tak aby bolało, a nie zrobić trwałej krzywdy i żeby nie wiedział kto bije...

7

tomek1974, nie ma się czym chwalić.. naprawdę...
...masz w Poznaniu tor, to sobie pojeździj na nim bez żadnych ograniczeń.... a drogi pozostaw dla tych co niekoniecznie chcą czuć adrenalinę na widok idioty za kółkiem...

8

Tomek przeczytaj to co napisałeś i się wstydź !!!!!!!!

9 Ostatnio edytowany przez tomek1974 (2014-04-13 21:32:17)

to było raz i już się nie powtórzy

10

Przynajmniej szczery...

mdw

11

A co reszta święta? Tomek ma się wstydzić a wy co? Nie mieliście po 18 lat. Wszyscy Swięci..... podrapcie się po głowach każdy ma na koncie nie jeden wybryk tylko  że się udało. Ja też.... Prawda jest taka że na głupotę młodości nie ma lekarstwa. Można z tym walczyć można zmniejszać ryzyko ale nie da się uniknąć takich wypadków.
Kto im dał samochód?
Co 13 latka robiła o tej godzinie poza domem?

12

Krzysiek święty nikt nie jest ale wybryki maluchem gdzie prędkość na prostych dochodziła nawet do 100 to nie to samo co dziś ,i to było w wieku 17-19 l a nie po trzydziestce !

13

Wszystko wolno co nie można byle z wolna i ostrożna... Ktoś kiedyś wpoił mi tą zasadę i dziś ja wpajam ją moim dzieciom. Po kilku dniach od tej tragedii napiszę tak, los pokarał już te dzieciaki najgorzej jak mógł, teraz należy ukarać rodziców. Symbolicznie oczywiście, bo oni też już przeszli swoje, ale jakby nie patrzeć, każdy z nich poniekąd odpowiedzialny jest za śmierć pozostałych członków tego wybryku... Jedno szczęście (aż czaiłoby się napisać dzięki Bogu, cokolwiek to znaczy...), że tylko tak się to skończyło.... Przecież mogli jeszcze zabrać ze sobą pieszych, albo iść na czołówkę....

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

14

Krzysiek napisał/a:

A co reszta święta? Tomek ma się wstydzić a wy co? Nie mieliście po 18 lat. Wszyscy Swięci..... podrapcie się po głowach każdy ma na koncie nie jeden wybryk tylko  że się udało. Ja też.... Prawda jest taka że na głupotę młodości nie ma lekarstwa. Można z tym walczyć można zmniejszać ryzyko ale nie da się uniknąć takich wypadków.
Kto im dał samochód?
Co 13 latka robiła o tej godzinie poza domem?

Reszta świata Krzysiu nie siada za kierownicę nawet na kacu tylko liczy na niezawodny transport PKS ,i niezawodne PKP .Ostatni przykład we wtorek 5 rano w głowie tupot białych mew i 4 kilosy z buta i życie staje się prostsze . Jeżeli chcesz pić i jechać to pij pepsi .Bynajmniej ja tak robię bo można wypić pod rozum a nie pod zagrychę, a jeżeli ktoś jest po gorzale głupi to niech nie pije wcale

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

15

Podobają mi się wasze morały tylko zapominacie dla czego ci młodzi ludzie to robią bo ktoś im to pokazał przy najmniej tak było u mnie naśladowaliśmy starszych plus własna twórczość ,to co robiliśmy z kolegami po pijaku lub nie to by  telenowele nakręcił i to że wtedy nikt nie zginą to był cud co nie znaczy że teraz wszyscy żyją ,ja popieram szaleństwa tylko żeby nie cierpieli inni i tu jest ciekawostka jak robisz szalone rzeczy i adrenali udeża do głowy to chce się żyć ale i można szybko umrzeć

16

Podpis Wojtasa pod każdym postem tłumaczy to doskonale.

17

Ja właśnie wróciłem lekko ululany ale żona kierowała smile i to polecam,ogólnie kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień...... Ale te czasy minęły i trochę powagi mimo to lubię szybko jeździć. Trochę może niekorzystne jet prawo jeśli chodzi o bycie pod wpływem z dnia wczorajszego., ale to inna bajka a nie da się ułożyć prawa idealnego. Jak piłem nie siadam za kierownicą.

18

Kiedyś to się piło na komisariacie i do domu pomogli dojechać teraz to dupa blada

19 Ostatnio edytowany przez kuzaj63 (2014-04-20 22:40:31)

Nie chcę nikogo bronić ani usprawiedliwiać ale czy trzymając nóż w ręku jesteś mordercą?
Może inaczej-czy idąc chodnikiem,ulicą z nożem w ręku jesteś mordercą ?

20

Tomek pier....isz trzy po trzy. Piłeś nie jedziesz. A jak jedziesz to odpowiadasz za to co robisz.