21

Odp: Czarno i mroczno.

Koledzy   każdy   zna   imprezy   samochodowe     ,  alkohol   ,dziewczyny   pamietam   i  mam  co  wspominać  piękna   mlodość  tylko      że  zawsze    jako   kierowca   byłem   trzeźwy  .  a  dlaczego?   bo   mi  tak   rodzice w  wpoili  (ja  nawet   nie umiałem   sobie   wyobrażic jak   można  prowadzic  po  pijaku  ,dopiero   jako  25  latek  zauważyłem  że   to  dla  ludzi  nie  jest   takie  oczywiste  ).    Dziwie  sie  jedynie  co  13   latki   robiły  o  3   w   nocy.   no   ale   niestety   panuje   teraz  takie   zepsucie  że   strach   dzieci   miec.  kiedys  17-18   traciły   dziewictwo  a  teraz   13   ***.....ią  sie   na  potęgę    i   chwalą   tym  na   fb   ale   najczesciej   to  szlachta   po pgr-owska   lub  slamsy  miejskie  .   także   wpajajmy   wartosci    moralne    żeby   potem   nie byc   dziadkami   w  wieku    30 -40lat  amen

maszyny Fortschritt  geniale   w  swojej prostocie   ale  jakże  przemyślane   ,wyciągnij    skrzynie  biegów  w  e512   a  w   bizonie  big_smile  wymontuj     silnik   w  zt300   a   w  dużym   ursusie  .

22

Jak starsi np ,ja chcą mieć dzieci po 40 albo wcale to niech młodzierz bierze się do roboty bo nie będzie emerytur

23

zacznijmy że teraz cięzko jest znaleźć dziewczyne co ma mózg a nie trociny ....   a jak rodzice wychowują jak widać to co  chcecie że 13 sie walą po krzakach ?   zresztą ich życie  nam ni do tego ...  czasami szkoda gadać big_smile

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

24

lolekzetor napisał/a:

Koledzy   każdy   zna   imprezy   samochodowe     ,  alkohol   ,dziewczyny   pamietam   i  mam  co  wspominać  piękna   mlodość  tylko      że  zawsze    jako   kierowca   byłem   trzeźwy  .  a  dlaczego?   bo   mi  tak   rodzice w  wpoili  (ja  nawet   nie umiałem   sobie   wyobrażic jak   można  prowadzic  po  pijaku  ,dopiero   jako  25  latek  zauważyłem  że   to  dla  ludzi  nie  jest   takie  oczywiste  ).    Dziwie  sie  jedynie  co  13   latki   robiły  o  3   w   nocy.   no   ale   niestety   panuje   teraz  takie   zepsucie  że   strach   dzieci   miec.  kiedys  17-18   traciły   dziewictwo  a  teraz   13   ***.....ią  sie   na  potęgę    i   chwalą   tym  na   fb   ale   najczesciej   to  szlachta   po pgr-owska   lub  slamsy  miejskie  .   także   wpajajmy   wartosci    moralne    żeby   potem   nie byc   dziadkami   w  wieku    30 -40lat  amen

Ja w gim tez jeżdziłem na ogniska tylko ze rowerem, koledzy pili a ja na trzeźwo (do 18 wytrzymałem bez alkoholu) Gdyby mi rodzice zakazywali, czy jakos mnie kontrolowali to na pewno buntowałbym sie, a tak to miałem od nich kredyt zaufania i nie chciałem go roztrwonic. Moim zdaniem to jest tez dobry sposób na wychowanie.
co do dziewczyn i do tego w jakim wieku traca dziewictwo to nie dawno poznałem dziewczyne co na jednym z pierwszych spotkań wystrzeliła z tekstem ze ona chce seksu dopiero po ślubie. normalnie ja taki zonk yikes ale i takie dziewczyny tez są

Rolnik z powołania:-)

25

Pajej napisał/a:

co do dziewczyn i do tego w jakim wieku traca dziewictwo to nie dawno poznałem dziewczyne co na jednym z pierwszych spotkań wystrzeliła z tekstem ze ona chce seksu dopiero po ślubie. normalnie ja taki zonk yikes ale i takie dziewczyny tez są

no  to    przegięcie   w   drugą   strone:D    ale   pewnie    tak   mówiła     żeby   odstraszyć   potencjalnych "zaliczaczy"     a    nawet   jesli    tak   uważała     to     krew   nie   woda    nie   takich    świetych    znałem:)

maszyny Fortschritt  geniale   w  swojej prostocie   ale  jakże  przemyślane   ,wyciągnij    skrzynie  biegów  w  e512   a  w   bizonie  big_smile  wymontuj     silnik   w  zt300   a   w  dużym   ursusie  .

26

Ale chodzi o zasadę, jak dla mnie zaskoczenie i podziw za odwagę. Czy wytrzyma w tych postanowieniach to inna historia

Rolnik z powołania:-)

27

Pajej to ściema, pamiętaj nigdy nie słuchaj tego co mówią tylko przytakuj i rób swoje, logika z seksem nie ma nic wspulnego,na początku znajomości ustalane są reguły to znwczy relacje między wami i tu jest najwięcej błędów, laski szybko wyrabiają opinie i puźniej trudno je zmienić

28

Oczywiście wszystkie laski to dziwki... Tomek nie narzucaj swoich racji no chyba że Twoja okolica jest taka

E 516 na części
Telefon 695 076 269

29

Spoczywajcie w spokoju dzieciaki.

I niech ta tragedia będzie przestrogą dla wszystkich mlodych i dla rodziców

30

Nie będzie żadnej przestrogi za miesiąc wszyscy zapomną a za pół roku znowu ktoś przywali w drzewo, tak było i tak będzie puki auta same nie zaczną prowadzić