Temat: Kupię Siłowniki Hydrauliczne
Cześć Chłopaki !!! Tak jak wyżej kupie dwa siłowniki hydrauliczne dwustronnego działania od wspomagania bizona lub E 512/514
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Kupię Siłowniki Hydrauliczne
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć Chłopaki !!! Tak jak wyżej kupie dwa siłowniki hydrauliczne dwustronnego działania od wspomagania bizona lub E 512/514
Podepnę się tutaj bo nie chcę zakładać nowego wątku. Kupię siłownik do przyczepy(obojętnie jakiej) ważne żeby był wstanie podnieść z 3,5 tony. Najlepiej kompletny z kołyską i mocowaniem górnym. Chętnie przygarnę też 2 felgi z balonówkami o wymiarach 15,3-10/75 mogą być też inne rozmiary rozwarze każda propozycję.
mam kola na sprzedaz balonowe cena do uzgodnienia.
Też się przyłącze tutaj. Chce kupić siłownik jakiś przynajmniej narazie jeden do Forszaja do wspomagania podnośnika i aby pasował bo potrzebuje szybko.. Cena najlepiej jak najmniejsza
Jaki skok i jaka średnica by cie interesowała?
Średnica obojętna aby nie była zbyt mała a skok gdzieś od 250mm w zwyż żeby pasowało wstawić na oryginalne mocowania i wgl
Mam takie siłowniki od 514 do wspomagania stan bardzo dobry bez żadnego wycieku ...
A będą pasowały do wspomagania podnośnika ? jeśli tak to wiele chcesz ?
nie wiem czy pasuje mogę podać wymiary długość - 53 cm długość po rozciągnięciu 76cm grubość cylindra 5 cm grubość tłoka 1.8cm mocowania na bolce 2cm
To za słaby na wspomaganie podnośnika. Tam by się nadał coś takiego jak jest przy b201 przy tylnym kole
Mam od b-201 siłownik od zabezpieczenia korpusów on chyba jest identyk jak ten/od koła.
tylko że on ma 20 cm skoku i trzeba dołożyć dodatkowy bolec żeby zgadzały się skoki na ramieniu a siłownikiem jak chcecie to moge zmierzyć jak jest u mnie.
Pokaż Pokaż bo muszę kupic i zamontować
Tak myśle i podejrzewam że dobrym by był od mtz. I jak starszy typ to były z blokadą transportową... wyciąasz dinx i siłownik nie opada...
Od cyklopa od łap nie dobry ? Lub od ursusa od wspomagania ?
Kup typowe wspomagające podnośnik w ursusach serii ciężkiej i będzie grało .
Ja mam od ursusa i pasuje . Tylko bierz większej pojemności ja mam mniejsze i do pługa tak na styk .
mierzyłem to jakieś 8-9cm zwożeń trzeba zrobić bliżej wieszaka ,mam przewiercone i wsadzony nowy 30mm średnicy i dospawane po bokach tulejki do ramiona żeby było mocniejsze
Koledzy szukam silownika zabezpieczenia do B 201 sprawa pilna wygiol sie a robota stoi
Na korpus czy gł9wny? Gł9wny mam stan bdb. Na korpus moze coś znajde...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Kupię Siłowniki Hydrauliczne
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo