Temat: Kupię Siłowniki Hydrauliczne

Cześć Chłopaki !!! smile  Tak jak wyżej kupie dwa siłowniki hydrauliczne dwustronnego działania  od wspomagania  bizona lub E 512/514

GG 16238418

2

Odp: Kupię Siłowniki Hydrauliczne

Podepnę się tutaj bo nie chcę zakładać nowego wątku. Kupię siłownik do przyczepy(obojętnie jakiej) ważne żeby był wstanie podnieść z 3,5 tony. Najlepiej kompletny z kołyską i mocowaniem górnym. Chętnie przygarnę też 2 felgi z balonówkami o wymiarach 15,3-10/75 mogą być też inne rozmiary rozwarze każda propozycję.

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

3

mam kola na sprzedaz balonowe cena do uzgodnienia.

4

Też się przyłącze tutaj. Chce kupić siłownik jakiś przynajmniej narazie jeden do Forszaja do wspomagania podnośnika i aby pasował bo potrzebuje szybko.. Cena najlepiej jak najmniejsza big_smile

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

5

Jaki skok i jaka średnica by cie interesowała?

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

6 Ostatnio edytowany przez Karol323 (2014-10-16 14:43:45)

Średnica obojętna aby nie była zbyt mała a skok gdzieś od 250mm w zwyż żeby pasowało wstawić na oryginalne mocowania i wgl

+33 / -0 (chyba wink)

7

Mam takie siłowniki od 514 do wspomagania stan bardzo dobry bez żadnego wycieku ...

8

A będą pasowały do wspomagania podnośnika ? jeśli tak to wiele chcesz ?

+33 / -0 (chyba wink)

9 Ostatnio edytowany przez kris. 123.pl (2014-10-17 18:23:11)

nie wiem czy pasuje mogę podać wymiary długość - 53 cm długość po rozciągnięciu 76cm grubość cylindra 5 cm grubość tłoka 1.8cm mocowania na bolce 2cm

10

To za słaby na wspomaganie podnośnika. Tam by się nadał coś takiego jak jest przy b201 przy tylnym kole

E 516 na części
Telefon 695 076 269

11

Mam od b-201 siłownik od zabezpieczenia korpusów on chyba jest identyk jak ten/od koła.

12

tylko że on ma 20 cm skoku i trzeba dołożyć dodatkowy bolec żeby zgadzały się skoki na ramieniu a siłownikiem jak chcecie to moge zmierzyć jak jest u mnie.

13

Pokaż Pokaż bo muszę kupic i zamontować wink

+33 / -0 (chyba wink)

14

Tak myśle i podejrzewam że dobrym by był od mtz. I jak starszy typ to były z blokadą transportową... wyciąasz dinx i siłownik nie opada...

15

Od cyklopa od łap nie dobry ? Lub od ursusa od wspomagania ?

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

16

Kup typowe wspomagające podnośnik w ursusach serii ciężkiej i będzie grało .

17

Ja mam od ursusa i pasuje . Tylko bierz  większej pojemności ja mam mniejsze i do pługa tak na styk .

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

18

mierzyłem to jakieś 8-9cm zwożeń trzeba zrobić bliżej wieszaka ,mam przewiercone i wsadzony nowy 30mm średnicy i dospawane po bokach tulejki do ramiona żeby było mocniejsze

19

Koledzy szukam silownika zabezpieczenia do B 201 sprawa pilna wygiol sie a robota stoi

20

Na korpus czy gł9wny? Gł9wny mam stan bdb. Na korpus moze coś znajde...