Temat: must be the music

Taka sprawa
Krzysiek Chuć. Wystąpił w tym programie. Zaśpiewał brunetki blondynki Kiepury. Posłuchajcie i jak się wam podoba to oddajcie  na niego pare głosów na fejsie. Krzysiek mój imiennik to moja rodzinka. Cudnie śpiewa i  robi super b****r z śliwek
Nie wiem jak się wam ten link wyświetli ale tu można głosować
http://apps.facebook.com/must-be-the-music/

2

Odp: must be the music

kolega z MSW ma mój głos podobał mi się smile

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

3 Ostatnio edytowany przez krzychu (2013-03-24 23:40:48)

hmm tylko ja nie mam profilu na fejsie to chyba nie mogę zagłosować sad a programu też niestety nie widziałem...

4 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2013-03-25 00:02:45)

Krzychu masz ten awatar w większym rozmiarze ?  Wstaw go prooooooooosze!!! :smiley: proszę :smiley: proszę :smiley: proszę :smiley:

5

a można oddac 10 głosów dziennie!!! Jak by się komuś tak podobało.

6

dostał głosa bo fajnie mu to idzie big_smile

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

7

Krzysiek, większą fotkę mojego avataru masz w temacie GG forumowe wink

8

może to nie  ten wątek ale o muzyce.   Słowianki dały rade !!

mdw

9

dały......
I nie mały brody.....

10

Mama przyszła rano do nas i mówi że jakby miała coś do powiedzenia na tej eurowizji to już dawno to coś z brodą jechałoby na sybir.

11

ruscy przez to coś nie emitują . masakra ,,to coś,, to najlepsze i najmniej wulgarne okreslenie.

mdw

12

Najgorsze jest to jakby tej brody nie było to wielu z nas spojrzałoby i przez głowę przeszłyby myśl, ze niezła dupa....... To do ręce opadają smile

13

raz takie bez brody wygrało

mdw

14 Ostatnio edytowany przez yokoslaw (2014-05-11 08:33:13)

jak zwykle jakiś pedal wygrał. a tak podsumowali nasze miejsce
- Dzięki za Wasze głosy i wsparcie! Numer 14 - trzeci najlepszy wynik w historii Polskiej Eurowizji - mimo iż z dziewczynami byliśmy tu mniejszością seksualną. Gratulacje dla Austrii - wybór Europy - dodał producent tuż po ogłoszeniu wyników (zachowano oryginalną pisownię).     
"Swoją drogą dziwna sprawa, kiedy wychodzą nasze zdrowe dziewczyny, Europa oskarża nas o seksizm... A gdy na scenie pojawia się baba z brodą, wszystko jest OK. Europa wszystko jest ok?" - napisał twórca "My Słowianie", któremu zarzucono seksizm w związku z występem modelek na eurowizyjnej scenie.

Czytaj więcej na http://muzyka.interia.pl/raport/eurowiz … ign=chrome

mdw

15

Według mnie to większość głosów oddali geje,lezby,i tym podobne nieporozumienia,to jest promocja zboczeń.

Transport lawetom do 10 ton 696364854 24 h

16

Nasze Słowianki to była kwintesencja kobiecości, a to coś z brodą to profanacja.

17 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2014-05-11 11:03:24)

To wszystko jakieś chore! Córka lat 6 i jej 2 lat starsza kuzynka patrzą na to coś i nie wiedzą co jest!! To smutne że nasze dzieci oglądają takie coś......  (TV internet  jutro kolorowe gazety nie da się odizolować)
Dlatego trzeba glosować na Korwina albo innego Adolfa H.

18

Na następną eurowizję wyślemy Grodzką i wygrana gwarantowana !....... albo Biedronia .

19

http://demotywatory.pl/4333806

20 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2014-05-11 13:29:42)

W przyszłym roku tylko kobiety z brodą i faceci bez jajek będą dopuszczeni do finału.

Cytat z WP
Walka z „Gejropą”

W czasach radzieckich Moskwa wspierała finansowo Europę, a w zamian otrzymywała lojalność i poparcie od ruchów skrajnie lewicowych. Było to częścią doktryny państwowej ZSRR, marzącego o tym, by zaszczepić ideologię komunistyczną na całym świecie. Dzisiaj na Starym Kontynencie Rosję popiera przede wszystkim skrajna prawica.

Główną osią propagandową obecnych władz w Moskwie jest przeciwstawienie się Europie liberalnej – z jej świeckością, poszanowaniem praw jednostki i dbaniem o prawa mniejszości seksualnych. Wśród zwykłych Rosjan coraz częściej można usłyszeć prześmiewcze określenie „Gejropa”, które ma wyrażać rzekomy moralny upadek Europejczyków. Latem zeszłego roku w Rosji przyjęto słynną już ustawę o zakazie „propagandy homoseksualizmu”. I właśnie takie posunięcia Kremla zyskują poklask europejskiej prawicy.

Dla Pana Putina jesteśmy gejami.  Czas z tym skończyć i wesprzeć głosami kogo trzeba....