Odp: must be the music
Będzie duet Grodzka i szpak
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » must be the music
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Będzie duet Grodzka i szpak
Kiedyś dawno temu chłopaki to przewidzieli
http://www.youtube.com/watch?v=okfnvgxgDY0
:walka:
Powiem tak jestem zdegustowany tym co się dzieje w mediach już prawie tego gówna nie oglądam (tv) żeby jakiś odpad genetyczny wygrał z naszymi kobitkami to przechodzi wszelkie pojęcie,
:brawo::brawo::brawo::brawo::brawo:brawo
Wolę kurestwo od tego pedalstwa....ale tego już za wiele. Na szczęście mam tylko komputer, nie mam tv i może to i lepiej, bo nie dociera w tak dużym stopniu głupota tego świata.
no właśnie na każdym portalu nadają o tym debilu
Wyluzuj nie wyzywaj go od debili. Debile oddali głosy na niego i go wysłali na eurowizję. Takie coś powinno siedzieć cicho na dupie i dziękować że nie dostaje w pier**l na każdym rogu
Österreich Gender ver.1.0
Jednak nasze Gendery (grodzka itp) wyglądają lepiej...
Zmieniło się pojęcie tolerancyjności ostatnio co nie?
Niedługo normalnych ludzi będą wyzywać od dziwolągów.Tak że golić się chłopaki że byście nie wyglądali jak baby.
Debil, debile....? O co Wam właściwie chodzi? Ja też byłem zdruzgotany tym co zobaczyłem, tym bardziej, że tył był bardzo obiecujący i miałem nadzieję na jeszcze lepszy przodek, ale żeby zaraz tak po min jeździć? Artyści tak mają, zresztą to typowa drag queen, a tacy przecież ludzie występują na scenach od tysięcy lat... A Genowefa Pigwa Wam się podobała? Zabawiała ona nas przez wiele lat i nikt nigdy nie miał do niej pretensji, a przecież to tego samego rodzaju artysta co Wurst z Eurowizji...
A co powiecie np. na tą świętoszkę - św. Wilgefortis - http://strasznasztuka.blox.pl/2006/06/S … ortis.html . Też broda, też cycki, też kiecka i w dodatku na krzyżu... Zdaje się, że wisi ona nawet w Twoich okolicach yokoslaw, co? Odwiedziłeś już ją? Modliłeś się u jej stóp?
Albo co powiecie na tego cudaczka i to w stopniu samego kardynała - http://www.bilerico.com/2013/12/vatican … ial_po.php . Ileż to wiernych marzy o tym aby go co najmniej cmoknąć w stópkę albo w pierścioneczek... Dobrze, że broda codziennie ogolona, bo by nie pasowała do tych kapeluszy, futer i dłuuugich szat...
Mnie w tej całej Eurowizji najbardziej zdziwił fakt, że wszyscy nagle przypomnieli sobie o swoich słowiańskich korzeniach i to, jakie to nawet modne ostatnio się stało... A co z korzeniami i tradycjami chrześcijańskimi, które to mieczem i ogniem kazały zapomnieć naszym przodkom o swoich prawdziwych słowiańskich korzeniach i tradycjach? Cóż takiego się wydarzyło w tej naszej ojczyźnie, że już korzenie i wartości chrześcijańskie nie są na pierwszym miejscu, i w końcu przypominamy sobie o naszych przodkach? Nie wiem jak Wam, ale mi się to bardzo podoba. Może czas przypomnieć sobie to, w co Słowianie wierzyli i jak ginęli za swoją wiarę z rąk wyznawców "jedynie słusznej" religii? Może właśnie nadszedł czas, aby w końcu poznać prawdę o zbrojnej, krwawej i przymusowej chrystianizacji Polski i tym całym Chrzcie Polski...? Tylko spieszmy się, bo cenzura tak szybko nadchodzi....
Znaczy się te debile to kto ? my na forum ? linki co podałeś mają sugerować że ta kiełbasa jest zakonnicą albo księdzem bądź zostanie świętą ?
Debil, debile.... O co Wam właściwie chodzi?
A co powiecie np. na tą świętoszkę - św. Wilgefortis - http://strasznasztuka.blox.pl/2006/06/S … ortis.html . Też broda, też cycki, też kiecka i w dodatku na krzyżu... Zdaje się, że wisi ona nawet w Twoich okolicach yokoslaw, co? Odwiedziłeś już ją? Modliłeś się u jej stóp?
.
To akurat moje okolice.
Mniej, więcej chodzi o to że pan Thomas Neuwirth alias Conchitta Wurst to przeciętnej klasy piosenkarzyna, który dla osiągnięcia sukcesu dałby sobie jajka na wizji wyciąć a nie tylko przebrać i umalować. W naturalnej stylizacji nie przeszedłby nawet do finału. Dla mnie to jest choroba i obnoszenie się z nią nie jest OK. Jestem tolerancyjny, ale wszystko powinno mieć jakieś granice. Lubię gnój ale na kupie.
PiotrK napisał/a:Debil, debile.... O co Wam właściwie chodzi?
..
tak mam nawet taka samą w pokoju nad łużkiem i sie do niej modle codziennie
Znaczy się te debile to kto ? my na forum ? linki co podałeś mają sugerować że ta kiełbasa jest zakonnicą albo księdzem bądź zostanie świętą ?
Nie Koseś, nie chodzi o nikogo z nas. Faktycznie mylnie to wyglądało, bo o znaku zapytania zapomniałem. Już się poprawiam. Chodziło mi dokładnie o to:
no właśnie na każdym portalu nadają o tym debilu
Wyluzuj nie wyzywaj go od debili. Debile oddali głosy na niego i go wysłali na eurowizję. Takie coś powinno siedzieć cicho na dupie i dziękować że nie dostaje w pier**l na każdym rogu
Ja ludzi nie obrażam w ten sposób.
Jeśli chodzi o te linki, to to tylko malutki przykład tego co występuje wokół nas i przykład, że takie "cuda" zdarzają się wszędzie, nawet wśród świętych czy kardynałów. Zresztą to są także i nasi znajomi, sąsiedzi itd... Tacy ludzie są wszędzie dookoła i nikt na to wpływu nie ma. A co w tym złego, że ktoś się ujawnia, albo po prostu lubi taki styl? Czy zaraz trzeba go mieszać z błotem i wyzywać od najgorszych? Jakoś nie słyszałem głosów oburzenia i wyzwisk na tą świętą na krzyżu czy kardynała ale za to Kiełbasa i Szpak dostają na każdym kroku. Każdy z nich występuje publicznie, ale tylko jedni są równiejsi od drugich, nie? Zresztą dopóki nie zajrzysz komuś w gatki, to do końca nigdy nie będziesz pewien z kim masz do czynienia, chociaż i tu Najwyższy czasami czyni psikusy. Ostatecznie to i tak źle świadczy tylko o obrażającym, a nie o obrażanym.
Marek, mi on też się nie podobał, ale takim marnym artyściną chyba jednak nie jest, bo nie dość, że ktoś go wybrał i wysłał na ten konkurs, to jeszcze go wygrał. Rozumiem rozgoryczanie ludzi, że tak piękne kształty mogą skrywać twarz z długa brodą.... Sam się na to nabrałem i też mi się to bardzo nie podobało. Jak go zobaczyłem, to aż się zakrztusiłem. Ale to chyba o to właśnie chodziło, przynajmniej tak mi się wydaje. Zresztą z tego co wiem, to w Eurowizji chodzi o to, że kraje wystawiają tylko debiutujących artystów. Może tam lepszych już nie mieli, nie wiem...
A pamiętacie zespół Queen. Tam w jednym teledysku występowali wszyscy w kieckach i jakoś to takiego zgorszenia nie wywołało, jak Kiełbasa na Eurowizji...
Poza tym, całkowicie się zgadzam z tą nachalnością towarzystw LGBT w mediach. Też mi się to za bardzo nie podoba, no ale czy tego chcemy czy nie chcemy, to tacy ludzie żyją wśród nas, tylko że niestety w ukryciu i powoli wychodzą z cienia.
Dla mnie ten występ był też świetną okazją, żeby wytłumaczyć dzieciakom, że Wielki Konstruktor, Stwórca, Matka Natura, Los, Bóg itd.... (niepotrzebne skreślić) wcale nie są tacy doskonali i nie do końca ludzie im się udali, i w rzeczywistości nie jest tak kolorowo jakby się wydawało. A może jest jeszcze gorzej i oni po prostu bawią się nami, i eksperymentują na ludziach...? Na każdym rogu kryją się różne ludzkie dramaty i albo ktoś się z tym oswoi albo cierpi do końca życia. Chłopaki zrozumieli
Nasza Kiełbasa się dopiero ujawniła, a szkoda mielibyśmy równe szanse
http://www.youtube.com/watch?v=cv-nl8S6IOw
Queen,u nie wolno porównywać z nie wiadomo kim ,a teledysk to nie sposób na codzienne życie i promowanie się .Jeśli ten facet przebrał by się tylko na jeden występ na scenie dla jaj to było by to fajne jak genia pigwa a tak to się stało niesmaczne i jeśli by nie wygrał to pewnie byłby szum o homofobię .Nawiasem mówiąc to wolał bym aby wygrały Rosjanki .
Koseś trafił jak dla mnie w samo sedno ! . Co innego dla śmiechu, a to coś chciało być podziwiane.
Jeżeli mowa natomiast o Rosji, to coś mogło by się wybrać tam na turne.
Piotr bronisz.... ok nikt Ci nie broni, a ni za to nie gani, przynajmniej ja.
Ale chyba nie miałeś trudnych pytani dotyczących tego czegoś od swoich synów.
Mnie córka pytała co to jak to? I do końca nie może tego zrozumieć a ja jej wytłumaczyć.
Pewnie sześciolatek tego nie pojmie może nie powinien tego oglądać.... eh....
nie nie nie,co to może to ja mam sie zacząc ukrywać bo mam żone i syna a nie zgłoiłem sie na amputacje huja!!
cały świat medialny notabene zdominowany przez różnych dewiantów próbuje wmówić że to co dotychczas było normalne staje sie nie normalne albo nazywają cie homofobem
ludzie mówimy o chorobie a wy tu o toleracji.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » must be the music
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo