Temat: Czy są forszaje bez kabiny?
Witam. Czy ktoś widział może kombajny Fortschritta bez kabiny? Wychodziły chociaż takie? Chodzi mi o taki daszek jak bizony mają
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Dane techniczne » Czy są forszaje bez kabiny?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam. Czy ktoś widział może kombajny Fortschritta bez kabiny? Wychodziły chociaż takie? Chodzi mi o taki daszek jak bizony mają
nigdy nie widziałem chyba raczej nie ma
na samym poczatku były e-512 bez kabiny potem dopiero zakładali kabiny. Podobnie jak bizony miały daszek
kumpel ma 512 z 6 metrowym chederem bez kabiny
no bardzo ich mało musiało być widocznie
czemu tak sadzisz?
na pewno produkcja szła cała para a jak wprowadzili kabiny to ci co mieli kase i mozliwość je zakladali. Ja w mojej starej 12 tez miałem kabine o kilka lat młodsza od samego kombajnu.
bo sporo widziałem już forszaj i żadnego bez kabiny. a zauważyliście że jest multum maszyn wyprodukowanych w roku 87? to chyba był rok jakiś wielkiej produkcji. Co o tym uważacie?
a jednak
nigdy do tej pory się nie spotkałem a może nie zwróciłem uwagi
ja mam z 76 i kabinka jest chyba oryginalna
no ten z fotki to jest bez wspomagania jeszcze. widzieliście takiego kiedyś? ja nawet siedziałem w takim, ale miał kabinę.
bez wspomagania jakim cudem co to wistulla:D
no tak......... taki długi drążek ma. na silniku też ma inaczej. pompa hydrauliczna jest zamontowana z lewej strony na specjalnej ramie......
pierwsze słysze ze cos takiego było
A o E175 Patriot słyszeliście ? to dopiero zabytek :uuuu:
No ja bez wspomagania 512 widziałem. a blachy to miała bardzo zdrowe. zero rdzy. poważnie.
http://allegro.pl/item413216163_kombajn … t_512.html
no i prosze jednak istnieją
no są........ ale uważam że jest ich mało tak jak i ciągników.
W takim kombajnie w czasie żniw czujesz się jak ksiądz na procesji pod baldachimem, tylko trzeba w sukience jeździć
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Dane techniczne » Czy są forszaje bez kabiny?
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo