Odp: FORTSCHRITT- ZT 320-GB
o żeż odkopałeś temat z przed 3 lat
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » FORTSCHRITT- ZT 320-GB
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ńie dziw się Dareczku, pewnie nowy a tak swoją drogą to to jest chyba jedyny forsz na jakiego bym się jeszcze skusił.
Tak Ci dał popalić? Mój mnie potrafi wkur.. za każdym razem ale jak działa to znowu go lubie.
Wczoraj zakończyłem orki zimowe, od remontu na jesieni ubiegłego roku 0 awarii, w tygodniu myjka i do garażu aż do wiosny.
U mnie jedyna awaria na polu to pękniętych kilka rurek paliwowych i blacha która ściska sprzęgło gumowe. Od 4lat ciągnik nie ma lekko ale staram się dbać.
Sąsiadowi też pękła ta blacha doszliśmy że to z powodu wytartej gumy i co za tym idzie luzu kupił drugą i w środek wspawał pierścień z blachy 1mm w ten sposób luz się skasował.
witam dawno mnie nie bylo na forum mam takie pytanie czy jest mozliwosc jakas by nabyc takiego zt 300gb czy to juz sa tylko egzemplaze pokazowe
Michu a co na łąkach mokro?
witam dawno mnie nie bylo na forum mam takie pytanie czy jest mozliwosc jakas by nabyc takiego zt 300gb czy to juz sa tylko egzemplaze pokazowe
Raczej wątpliwe w Niemczech szukam co jakiś czas w ogłoszeniach i nie pojawiają się ostatnio w Polsce na tablicy był zetor http://otomoto.pl/zetor-zts-18345-16245 … 65538.html
Michu do czego ma on służyć ?
leszek wie w jakim regionie mieszkam hehe mokro mokro a powiekszylem kolekcje o 323 niedlugo foty jak skoncze go dopieszczac a tak to chcial bym miec takiego na gasienicach podoba mi sie i mialem okazje popracowac chwile na takim bardzo mile doznanie i duze zaskoczenie co on potrafi
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » FORTSCHRITT- ZT 320-GB
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo