Odp: GG FORUMOWE
Krzysiek matrymonialne razem z parafialnymi i zwierzętami to nie ma co mieszać, bo znowu zejdziemy na złą ścieżkę i znowu będą kłopoty Ordnung muss sein!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 115 116 117 118 119 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Krzysiek matrymonialne razem z parafialnymi i zwierzętami to nie ma co mieszać, bo znowu zejdziemy na złą ścieżkę i znowu będą kłopoty Ordnung muss sein!
noooo tak....
Ja jestem nogami i rękama za ogłoszeniami matrymonialnymi
Ja jestem nogami i rękama za ogłoszeniami matrymonialnymi
to może sie zgłoś do ,,chłopaków do wzięcia,,
A to On już tam nie by ?
przystojny, młody, bez nałogów, maniak fortschritta pozna panią w celu wsólnego orania pługiem b-201. Mile widziane zdjęcia.... pługa oczywiście.
Ciekawe ile przedstawicielek płci przeciwnej by się zgłosiło.
0
przystojny, młody, bez nałogów, maniak fortschritta pozna panią w celu wsólnego orania pługiem b-201. Mile widziane zdjęcia.... pługa oczywiście.
Ciekawe ile przedstawicielek płci przeciwnej by się zgłosiło.
ymmm zoofilia, pedofilia, nekrofilia...... fortschitfilia????
Bamreras Ty i Scorpion na pewno byście mieli rwanie
Hej Borys masz skrzynkę pełną.... Jak sprawa wygląda dalej? Wpłacił gość hajs za koparkę?? Bo koła potrzebne na wczoraj, szkoda buraka gnieść.
koledzy mam pytanie dotyczące motoropompy a mianowice czy ciągnęła by gnojowice ? Mam co roku do wypompowania ok 30 tys litrów gnojowicy i szukam pompy i nie wiem jaką pompę kupić
kolega ma na sprzedaż coś takiego http://allegro.pl/pompa-mikser-mieszadl … 86631.html nówka sztuka za mniej niż pół ceny
poszukuje tańszego zamiennika tej pompy
A ile ty tej gnojówki masz 30 tys? Tele to pompą za 300zł wypompuje w godzinę.
ale chyba mu chodzi żeby z mieszadłem aby geste wyciągło tez
Mam taką samoróbkę odśrodkową, na końcu jak było gęste to też poszło. Dobrze jest na początku wrzucić szlałcha do zbiornika żeby się dobrze wymerdało
tak właśnie robię. Mam pompę za 300 zł tylko ona nie staje egzaminu. Do wody super ale jak znajdzie się trochę zanieczyszczeń to już sobie nie radzi
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php … 26#p126926
Nie wiem czy dobrze zrobiłem zamawiając pług Ibisa xlh 4 i zestaw Fenix na talerzówce... Słyszałem sporo pozytywnych opini, negatywnych też było... ale cena trochę niższa niż zachodnich. Trzeba będzie dobrze opić to może sypać się nie będzie
Pawel a co z bez orkową ?
Strony Poprzednia 1 … 115 116 117 118 119 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo